Zotter

Sortare dupa
Ciocolata amaruie bio facuta manual cu umpluta cu crema de zmeura° (60%).
Ciocolata bio facuta manual cu lapte umpluta cu ganache de pralina alba°(54%) si mac albastru caramelizat° (6%).
Ciococalata amaruie organica facuta manual, cu nuci, perfecta pentru o gustare dulce si sanatoasa.
Ciocolata cu lapte alpin umpluta cu crema de marzipan cu fructe de padure (40%) si nuga cu migdale (8%), perfecta pentru o explozie de gusturi dintr-o singura portie.
Ciocolata bio cu lapte alpin si umpluta cu ganache alb din praline° (54%) si mac albastru caramelizat° (6%), realizata manual din cele mai fine ingrediente.
Ciocolata facuta manual cu lapte umpluta cu nuga de nuci (30%) si ganache de merisoare (30%).
Ciocolata neagra cu lapte alpin umpluta cu ganache (52%) de rom si stafide (8%). Contine alcool.
Ciocolata facuta manual cu lapte, amaruie umpluta cu marzipan si amaretto, contine alcool.
Ciocolata bio facuta manual cu umpluta de migdale, editie speciala de Craciun.