Autobronzant (15)

Sortare dupa
Autobronzantul hidratant are o formula delicata, ideala pentru fata si corp, care se absoarbe rapid in piele, producand intr-un inverval de 4-6 ore un bronz natural fara expunere la soare.
Acest ingredient autobronzant de origine naturala permite realizarea foarte usoara a cremelor si lotiunilor autobronzante sau a nuantatoarelor. DHA induce o colorare a straturilor superioare ale pi
Uleiul bronzant cu protectie solara SPF6 Pell Amar este un amestec de uleiuri solare (catina, morcov, portocale), bogate in carotenoide, solubilizate in ulei de migdale si ulei de ovaz.
Laptele ofera un bronz natural si uniform gratie concentratiei de DHA.
Ofera un bronz intens cu aspect natural, care se potriveste perfect culorii pielii, fara nuante portocalii nedorite.
Ofera un bronz intens cu aspect natural, care se potriveste perfect culorii pielii, fara nuante portocalii nedorite.
Crema cu autobronzare progresiva, ideala de folosit de persoanele care nu doresc expunerea la soare, dar adora aspectul bronzat al pielii.
Cu o textura irizata si placut parfumata, ofera un bronz uniform. Culoarea apare la o ora de la aplicare.
Fluid autobronzant natural. Construieste un bronz treptat, auriu si atragator.
Ulei de bronzare cu efect stralucitor ofera hidratare activa impreuna cu un accelerator de bronzare.
Ulei organic pentru bronzare rapida si piele profund, hidratata si radianta are aroma revigoranta de fructe citrice suculente.
Noua formula Bronz Repair este o descoperire majora. Ofera cel mai inalt nivel de fotoprotectie impotriva imbatranirii, cu nivel de filtrare la fel de inalt UVA/UVB. Aceasta se traduce prin sporirea protectiei anti-imbatranire si un bronz rapid, intens si de lunga durata.
Photoderm Autobronzant profita de o noua tehnologie: asocierea agentului de auto-bronzare DHA (dihidroxiacetona), cu un sistem de difuzie unic.
Laptele de corp ultra hidratant, de la Topicrem, este potrivit pentru persoanele cu piele sensibila si uscata.
Acest unguent superbronzant este ideal pentru persoanele cu pielea cu tonuri de chihlimbar, robusta si prietenoasa cu soarele in mod natural.
Autobronzant

Autobronzant

Daca nu vrei sa te expui la razele ultraviolete nocive pentru piele, poti alege metoda autobronzarii cu ajutorul diverselor lotiuni speciale.

Ce sa folosesti
Gelul autobronzant si spray-ul autobronzant sunt utile pentru a obtine nuanta mult-dorita de bronz, care da aspect de piele sanatoasa. Astfel, eviti riscul de a dezvolta melanom, cea mai severa forma de cancer cutanat, precum si arsurile sau o eventuala insolatie (periculoasa daca nu este tratata adecvat).

Alte beneficii ale autobronzarii
Pe langa avantajul evident pentru sanatate, bronzarea artificiala prin metoda aplicarii unor creme vine si cu economia de timp - nu mai stai cu orele la plaja pentru a obtine un bronz superb. Mai mult, chiar si in lunile de iarna, vei arata spectaculos, ca si cand tocmai te-ai intors dintr-o vacanta insorita. Daca, totusi, alegi sa stai un pic la soare, uleiul de bronzare rapida accelereaza procesul de bronzare, iar daca aplici ulterior un spray intensificator al bronzului, vei fi pe deplin multumit.