SPF 15-25

  (52)
Sortare dupa
SPF 15-25

SPF 15-25

Razele ultraviolete (UV) emise de soare sunt radiatii invizibile care ataca celulele cutanate. Prin intermediul unei protectii adecvate, reduci riscul de cancer de piele, arsuri si imbatranire prematura a epidermei.

Afla cum sa te protejezi
SPF inseamna factor de protectie solara. Acesta indica gradul de blocare a razelor ultraviolete. Cu cat numarul SPF este mai crescut, cu atat protectia este mai ridicata. Dermatologii recomanda o crema de protectie cu SPF 15 sau peste 15, adica o crema cu protectie solara medie (SPF 25), si reaplicarea frecventa a acesteia pe intreaga suprafata a corpului. Fata este o zona sensibila si, pentru o bariera sporita, foloseste o crema hidratanta pentru fata cu SPF 20. Daca te machiezi, aplica o crema coloranta bb cu SPF 20 chiar si iarna. In sezonul estival, nu lasa sa treaca mai mult de doua ore intre aplicari, mai ales daca ai inotat, transpirat sau te-ai sters cu prosopul.

Afla cand sa te protejezi
Evitarea expunerii la radiatiile nocive pentru piele este importanta nu doar pe timpul verii, ci tot anul. Acestea au impact si in zilele noroase sau reci, de aceea, specialistii recomanda sa eviti iesirile in aer liber in intervalul orar 10-16, indiferent de anotimp.