Renuntare la fumat

  (9)
Sortare dupa
  Renuntare la fumat

  Renuntare la fumat

  Stiai ca nicotina este doar una din cele 4000 de substante toxice din compozitia tigarilor? Si fumatorii pasivi sunt in pericol, intrucat fumul ramane multe ore in aer si predispune la boli fatale daca este inspirat. Spune stop fumat, deoarece dependenta de fumat iti pericliteaza sanatatea! Pastilele si plasturii antifumat pot fi o solutie salvatoare.

  Pericol major pentru plamanii tai
  Tutunul expune tractul respirator si, de fapt, intregul organism la o serie de probleme de sanatate care determina complicatii grave: cancer pulmonar, boli respiratorii cronice, defecte la nastere (fumatul in sarcina face ca plamanii fatului sa nu se dezvolte optim, afectand functia acestora, cu urmari in viata adulta). Poti apela si la guma de mestecat impotriva fumatului daca vrei sa apelezi la o varianta simpla prin care sa te lasi de acest obicei nociv.

  Renunta la fumat acum!
  Tratamentul inseamna renuntarea la fumat, insa nu vei reusi doar daca iti propui si doar prin intermediul vointei. Ai acum la indemana numeroase variante care sa te sustina in demersul tau catre o viata sanatoasa fara fumat!