Afectiuni oftalmologice (31)

Sortare dupa
Este un distilat vegetal pentru ochi din galbenele, musetel si fenicul indicat pentru ochii iritati si inrositi. in cazul iritarii cauzate, de exemplu, de vant, raze UVA, clor, machiaj, ajuta contra inrosirii restabilind limpezimea.
Este un distilat vegetal pentru ochi pe baza de afine, ginkgo biloba si musetel, indicat pentru ochii obositi si stresati.
Hypromeloza picaturi este indicat pentru ameliorarea simptomelor asociate sindromului ochiului obosit si uscat, eroziunilor corneene minore,
Picaturile pentru ochi Vizik Allergy reprezinta un dispozitiv medical care contribuie la reducerea disconfortului si inflamatiei conjunctivitei produse de alergeni perecum polen, praf, par de animale.
Ededay este o solutie oftalmica hipertonica sterila, indicata pentru ameliorarea temporara a simptomelor asociate edemului cornean, cum ar fi tulburari de vedere si durere.
Unguentul oftalmic Edenight este un dispozitiv medical utilizat in edem cornean.
Vitreonorm este un supliment alimentar indicat in degenerescenta de colagen a corpului vitros.
Blu Gel A Free este o solutie oftalmica izotonica sterila ce contine sarea de sodiu a acidului hialuronic (FHA 1.0) si aminoacizi, fara conservanti, destinata suplimentarii secretiei lacrimale si refacerii fiziologiei peliculei lacrimale.
Iridium A este o solutie oftalmica sterila care contine acid hialuronic, extract de echinacea purpurea si aminoacizi, care protejeaza epiteliul cornean si contribuie la cresterea pragului de aparare biologic al filmului lacrimal, prin imbunatatirea stabilitatii si conservarea caracteristicilor sale.
Solutia oftalmica sterila pe baza de lipozomi, vitamina A, vitamina E si aminoacizi este indicata in modificari subiective ale sindromului de ochi uscat, cum este senzatia de corp strain, arsura, prurit ocular, in disfunctia lacrimala indusa de modificari calitative ale stratului lipidic a suprafetei filmului lacrimal, sau in stari in care apare inrosirea oculara (ce apare frecvent la variatii ale unor parametrii ambientali, cum ar fi vant, microclima, etc).
Indicații:Indicat pentru tratamentul leziunilor si abraziunilor suprafeței oculare produse de evenimente traumatice sau secundare interve
Vizik picaturi pentru ochi iritati si rosii are in componenta Dexpantelon si Carbomer.
OMK2 solutie oftalmica este un dispozitiv medical CE Clasa IIA care contine citicolina si vitamin B12 in solutie oftalmica. Retinopatia diabetica este
Lacrisifi Clar este o solutie oftalmica sterila, calmanta si emolienta, cu pH fiziologic, pe baza de hipromeloza 0.5%.
Tarosin este indicat in afectiuni insotite de fragilitate capilara sau de o permeabilitate anormala a peretilor acestora precum: purpura vasculara end
Solutie oftalmica sterila si izotonica cu 0,3% acid hialuronic lubrifiaza si hidrateaza. Solutia are o formula delicata, fiind adecvata pentru utilizarea impreuna cu lentilele de contact.
OMK1 este un dispozitiv medical CE Clasa IIA care contine citicolina in solutie oftalmica. Glaucomul reprezinta o afectare progresiva a nervului optic
EYESTIL SPRAY este o solutie oftalmica sterila, lubrifianta si calmanta pe baza de lipozomi, Perilla si hialuronat de sodiu. Confera prospetime si con
Solutie oftalmica hidratanta si emolienta, indicata in special pentru ochi iritati.
Systane picaturi oftalmice lubrifiante reprezinta o solutie calmanta care umecteaza suprafata ochilor.
Lactosal Free este o solutie oftalmica lubrifiant hiperosmotic cu lactobionat de sodiu.
Glutathionul, un antioxidant puternic, natural, a facut obiectul a peste 100.000 de studii, dintre care multe au investigat efectele sale de protectie si potentialul terapeutic.
Solutia oftalmica VisuEVO este potrivita pentru toate formele de sindrom de ochi uscat, pre-tratament pentru chirurgia oculara. Produsul este compatibil cu lentilele de contact.
Vedixin®MAX contine o cantitate importanta de luteina, 24mg intr-un singur comprimat. Datorita puternicului efect antioxidant, luteina incetineste progresia unor boli degenerative ale ochiului si opacifierea cristalinului. In plus, contine vitamine si minerale cu rol de neutralizare a efectelor radicalilor liberi si care asigura sanatatea ochilor si imbunatatesc vederea nocturna: vitamina B2, vitamina A si zinc.
Este un supliment alimentar care imbunatateste vederea si mareste acuitatea vizuala pe timp de noapte.
Spalarea ochilor si indepartarea secretiilor oculare, prafului, apei clorinate, corpilor straini, preparatelor cosmetice.
Bio-Luteina Plus contine nutrienti esentiali pentru pastrarea nealterata a vederii. Suplimentarea alimentatiei zilnice cu o capsula de Bio-Luteina Plus asigura necesarul de micronutrienti pentru protectia ochilor.
Afectiuni oftalmologice

Afectiuni oftalmologice