Beres Pharmaceuticals

Sortare dupa
Ce este CalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate si pentru ce se utilizeazaCalciviD 600 mg/400 UI comprimate filmate este o combinatie intre
Vitamina C 600mg + Zinc este un supliment alimentar recomandat in cazul alimentatiei unilaterale si insuficiente, in perioada de recuperare dupa boala, in cazul oboselii, asteniei de primavara, slabiciune, activitate fizica intensa sau atunci cand creste necesarul de vitamina C al organismului.
Vitamina C 50mg Beres este un supliment alimentar care ajuta la intarirea sistemului imunitar si contribuie la suplimentarea aportului de vitamina C.
Medicamentul este o combinatie de calciu (sub forma de carbonat de calciu) si colecalciferol (Vitamina D3).
Beres Drops Plus este un medicament OTC recomandat pentru mentinerea si refacerea rezistentei organismului, adjuvant in starile de raceala sau gripa si convalescenta acestora si in perioadele de efort fizic intens.
Picaturile Drops Beres mentin si refac rezistenta organismului.
Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si reducerea oboselii si extenuarii.
Vitamina C 1000mg + Vitamina D3 4000UI este un supliment alimentar care are efecte benefice asupra sistemului imunitar, nervos si muscular.
Contribuie la asigurarea necesarului de vitamine, minerale si oligoelemente la persoane cu varsta de peste 50 de ani si prin aceasta
Actival Max este un supliment alimentar recomandat in caz de alimentatie dezechilibrata (diete, cure de slabire), persoanelor care se confrunta cu stari de oboseala accentuate, in caz de efort fizic intens, persoanelor fumatoare, consumatoare de cafea si alcool, in convalescenta, in timpul tratamentului cu antibiotic si dupa intreruperea tratamentului.
Vitamina C 1000mg + Vitamina D3 2000 UI este un supliment alimentar recomandat in cazul alimentatiei unilaterale si insuficiente, in perioada de recuperare dupa boala, in cazul oboselii, asteniei de primavara, slabiciune, activitate fizica intensa sau atunci cand creste necesarul de vitamina C si D al organismului.
Vitamina C 1500mg + Vitamina D3 3000 UI este un supliment alimentar recomandat in cazul alimentatiei unilaterale si insuficiente, in perioada de recuperare dupa boala, in cazul oboselii, asteniei de primavara, activitate fizica intensa sau atunci cand creste necesarul de vitamina C si D al organismului.
Beres drops este un supliment alimentar recomandat pentru sustinerea sistemului imunitar si a rezistentei organismului in cazurile de malnutritie (de ex. diete speciale, cura de slabire, vegetarianism), activitate fizica intensa si in cazurile de oboseala, inapetenta, indispozitie, slabiciune, insomnie.
Vitamina C 600mg + Zinc este un supliment alimentar recomandat in cazul alimentatiei unilaterale si insuficiente, in perioada de recuperare dupa boala, in cazul oboselii, asteniei de primavara, slabiciune, activitate fizica intensa sau atunci cand creste necesarul de vitamina C al organismului.
Vitamina D3 1600 UI este un supliment alimentar recomandat in starile de carenta a vitaminei D3. Deficitul de vitamina D3 se manifesta prin simptome precum: oboseala, dureri musculare si articulare, slabirea sistemului imunitar.
Béres Vitamina D3 3200 UI comprimate este un supliment alimentar cu continut sporit de substanta activa. Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului, la mentinearea sanatatii dintilor, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Istoria Fabricii de medicamente Béres este strans legata de cercetarea stiintifica, deoarece cercetarile sistematice dr. József Béres, sr., in decursul catorva decenii in biologie, microelemente si biochimie, precum si picaturile create ca o sinteza a acestora care au dobandit renume, au fost cele care au marcat inceputul drumului catre infiintarea companiei. Pentru Béres, extinderea portofoliului de produse a dobandit un rol important inca in anii care au urmat infiintarii.

Produsele Béres sunt cunoscute si folosite de milioane de persoane, de la tineri la varstnici. Inventia legendara in jurul careia s-a construit astazi un intreg grup de societati si o oferta de zeci de produse sunt picaturile Béres Drops. Produsul a fost conceput in 1972, ca o culminare a eforturilor indelungate si sustinute ale unui cercetator inzestrat cu talent extraordinar, dr. József Béres, sr.
Beres este lider de piata in domeniul fabricarii si comercializarii produselor pentru mentinerea sanatatii, numeroase produse fiind lidere pe piata. Are un portofoliu de aproape 80 de tipuri de produse, iar numeroase alte produse autorizate asteapta introducerea pe piata sau sunt in curs de autorizare.