Rau de miscare (9)

Sortare dupa
Previne si lupta impotriva disconfortului ce poate aparea in timpul drumului cu mijloacele de transport.
Plasturii pentru rau de miscare, Narcis pot fi utilizati cand calatoriti cu masina, avionul, vaporul, cu trenul sau alte mijloace de transport.Nu cree
Acadele pentru copii sunt recomandate pentru reducerea senzatiei de disconfort (greata, ameteala), a raului de miscare (de mare, masina, rotatie) sau de altitudine.
Prevomit Junior ajuta la ameliorarea starilor de greata sau voma, reducand disconfortul creat de raul de miscare si de altitudine.
Acadele fara zahar, cu 12 vitamine si 2 minerale, ce contin indulcitor natural - xilitol din mesteacan finlandez si extract de stevia, ingrediente naturale din plante, aroma si coloranti naturali, fara gluten, fara conservanti, betisor reciclabil, doar 15kcal/acadea.
Antimetil este un supliment alimentar cu extract standardizat de ghimbir, care contribuie la buna functionare a sistemului digestiv.
Produsul Rehydrol rau de micare are o combinatie unica de 6 ingrediente active. Acest produs este ideal pentru combaterea simptomelor de raul de miscare cum ar fi greata sau voma. Rehydrol rau de miscare are efect antiemetic rapid si este recomandat pentru toata familia.
Supliment alimentar pe baza de plante, cu aroma de lamaie. Ingrediente active 100% de origine naturala.
Antimetil contine ghimbir si contribuie la functionarea normala a tubului digestiv.
Rau de miscare

Rau de miscare

Suplimente alimentare pentru rau de miscare