Mogli

Sortare dupa
Un delicios rapel de energie, pentru cei ce au nevoie de o gustare intre mese. Baton energizant crocant cu fulgi de porumb si nuci.
Pentru biscuitii sfaramaciosi cu unt se foloseste doar cea mai buna faina de grau din granele cu polenizare deschisa, unt cremos si sirop de agave usor dulce.
Pentru biscuitii nostri deliciosi folosim cea mai buna faina de spelt si grau din cereale polenizate, unt cremos, cacao aromata si sirop de agave dulce.
Pentru biscuitii sfaramaciosi cu nuca de cocos se foloseste cea mai buna faina de grau din granele cu polenizare deschisa, unt cremos, nuci de cocos aromate si sirop de agave, usor dulce.
Pentru biscuitii deliciosi cu cacao organica se foloseste cea mai buna faina de grau din grane cu polenizare deschisa, unt cremos, cacao si sirop de agave dulce. Este o gustare sanatoasa pentru scoala, sport si agrement.
Pentru biscuitii nostri deliciosi de cocos folosim cea mai buna faina de spelt si de grau, din cereale polenizate, unt cremos, nuca de cocos si sirop de agave dulce.
Biscuitii sunt un produs vegan. Au forme haioase de animalute, sunt indulciti cu sirop de agave si aromati cu uleiuri esentiale din lamaie.