Springmarkt

  (115)
Springmarkt

Sorteaza:

Afisare 24 din 115 rezultate

  • Pudra de roscove este o alternativa la pudra de cacao. Pudra de roscove este adesea folosita ca si indulcitor natural in produsele de panificatie, fiind dulce cu un gust unic. Este considerata o sursa bogata de antioxidanti prin continutul mare de flavonoide si acid galic. Aceste 2 substante reduc stresul oxidativ luptand impotriva radicalilor liberi. Studiile au demontrat ca falvonoidele prezinta un efect aniinfalmator, anticancerigen, antidiabetic si proprietati neuroprotectoare.
  • Proprietatile terapeutice multiple si neasteptate ale curcumei au fost descoperite de foarte multa vreme in medicina traditionala chineza, indiana si intarite de numeroase studii stiintifice. Curcuma regularizeaza functia bilei si protejeaza organismul impotriva colesterolului „rau”, jucand un rol important in diminuarea colesterolului din sange. Prin acest mod, se evita astfel aparitia bolilor degenerative ale arterelor. Curcuma reprezinta un adevarat purificator al sangelui, contribuind astfel la fluidificarea sangelui si la stimularea producerii de globule rosii, prevenind astfel accidentele cardio-vasculare.
  • Sarea de mare neiodata, Springmarkt este neprelucrata, fiind obtinuta prin evaporarea apei din oceane sau mari. Este bogata in minerale si oligoelemente. Nu contine adaos de iod, aditivi sau conservanti.
  • Fructele de merisor sunt printre cele mai sanatoase fructe de padure, deoarece contin proteine, minerale si vitaminele A, B1, B2, B3, C si E.
  • Alege Sarea Nigari pentru o alimentatie sanatoasa: aceasta ajuta la producerea energiei, la relaxarea muschilor, absoarbe zaharul si grasimile excesive. Sarea Nigari (clorura de magneziu), este o sare a magneziului, un mineral deosebit de important pentru sanatatea noastra. Este usor asimilabila, cunoscuta pentru beneficiile pe care le aduce organismului.Sarea Nigari este obtinuta in urma procesului extragerii sarii din mare, fiind cristalele care raman odata cu evaporarea apei. Traditional, Nigari a fost folosita in Japonia pentru pregatirea faimoasei tofu.
  • Canepa decorticata contine toti cei 9 aminoacizi esentiali si reprezinta o sursa bogata de acizi grasi Omega 3 si Omega 6.
  • Prin consumul de nuca de cocos se imbunatateste secretia de insulina din corp si, de asemenea, se temporizeaza si se tine sub control cresterea nivelului de glucoza din sange. De asemenea, nuca de cocos are ca efect imbunatatirea digestiei si are efect pozitiv asupra simptomelor care sunt asociate cu probleme si afectiuni digestive. In plus, nuca de cocos ajuta la absorbtia de nutrienti in organism.
  • Curmalele se numara printre fructele cele mai bogate in calorii, mai ales din cauza faptului ca sunt consumate, in mod obisnuit, atunci cand sunt uscate. Cele mai multe calorii provin din carbohidrati, dar si din proteine. Cu toate astea, curmalele contin cantitati insemnate de minerale si vitamine, dar si fibre.
  • Fructele de Goji (Lycium barbarum) sunt bogate in antioxidanti, in mod special in carotenoizi si zexanthin (un antioxidant puternic ce se regasesc in compozitia multor legume si fructe) care sunt de mare ajutor in protejarea retinei oculare si la imbunatatirea vederii. In urma testelor s-a demonstrat ca Goji are un nivel ORAC (Capacitate de absorbtie a Radicalilor de Oxygen) de peste 20,000 si este fructul cel mai puternic antioxidant.
  • Sarea Neagra de Himalaya este un produs natural, recunoscut pentru multiplele sale beneficii. Provenita din regiunile vulcanice ale Himalayei, aceasta sare minerala isi datoreaza culoarea si gustul usor sulfurat compusilor unici prezenti in compozitia sa. Fie ca o folosesti in bucatarie pentru a da savoare preparatelor tale sau in ritualurile de ingrijire corporala, aceasta sare este ideala pentru o viata echilibrata si sanatoasa.
  • Alege Sarea Nigari pentru o alimentatie sanatoasa: aceasta ajuta la producerea energiei, la relaxarea muschilor, absoarbe zaharul si grasimile excesive. Sarea Nigari (clorura de magneziu), este o sare a magneziului, un mineral deosebit de important pentru sanatatea noastra. Este usor asimilabila, cunoscuta pentru beneficiile pe care le aduce organismului.Sarea Nigari este obtinuta in urma procesului extragerii sarii din mare, fiind cristalele care raman odata cu evaporarea apei. Traditional, Nigari a fost folosita in Japonia pentru pregatirea faimoasei tofu.
  • Scortisoara este unul dintre condimentele preferate ale oricarei gospodarii, fiind folosita inca din cele mai vechi timpuri.
  • Faina de migdale este un produs simplu, usor si perfect pentru cei care doresc sa isi mentina un stil de viata echilibrat, dar si pentru vegani sau diabetici.
  • Fructele de Goji (Lycium barbarum) sunt bogate in antioxidanti, in mod special in carotenoizi si zexanthin (un antioxidant puternic ce se regasesc in compozitia multor legume si fructe) care sunt de mare ajutor in protejarea retinei oculare si la imbunatatirea vederii. In urma testelor s-a demonstrat ca Goji are un nivel ORAC (Capacitate de absorbtie a Radicalilor de Oxygen) de peste 20,000 si este fructul cel mai puternic antioxidant.
  • Xylitolul este un indulcitor folosit in mod natural ca un inlocuitor al zaharului.
  • Zmeura este bogata in acid elagic, un compus fenolic care ajuta la prevenirea cancerului, care inhiba cresterea celulelor canceroase si care opreste dezvoltarea anumitor forme de cancer.
  • Beneficiile sarii sunt nenumarate, avand peste 84 de minerale si urme de minerale precum: calciu, magneziu, potasiu, fier. Aceasta sare este foarte recunoascuta si apreciata pentru aspectul ei foarte frumos cu nuante de roz, alb si rosu dar si pentru continutul de minerale si datorita proprietatilor ei terapeutice. Consumul regulat de sare de Himalaya ofera necesarul de minerale esentiale, elimina toxinele din organism, echilibreaza pH-ul organismului, normalizeaza presiunea sangelui, ducand la o circulatie mai buna a acestuia. Totodata ajuta la ameliorarea: artritei, eruptiilor cutanate, psoriazisului, herpesilor, racelii si gripei. Cele mai importante minerale sunt sodiul (detoxifiant), zincul (protector al pielii, creste imunitatea), magneziul (antistres, calmant), boronul (regleaza intregul organism), calciul (intareste oasele si dintiii, curata porii daca e aplicat pe piele), potasiul (echilibreaza hidratarea pielii, reduce retentia de apa).
  • Ovazul constituie optiunea cea mai sanatoasa pentru un mic dejun perfect pentru ca un singur bol de ovaz poate face minuni pentru corpul tau.Fulgii de ovaz sunt realizati din cerealele integrale si au o valoare nutritiva deosebita. Prin tehnologia de fabricatie nu se modifica si nu se altereaza calitatile naturale ale boabelor de ovaz. Sunt fragezi, se inmoaie foarte rapid in lichide calde si sunt usor digerabili.
  • Semintele de in constituie o sursa importanta de acid alfalinoleic, o substanta din familia binecunoscutilor acizi grasi Omega 3, esentiala pentru organism, deoarece protejeaza membrana celulara. De asemenea, semintele de in au un continut bogat in fibre solubile, cu efecte benefice pentru combaterea constipatiei.
  • Semintele de pin prezinta proprietati importante impotriva bolilor cardiovasculare, mai precis, acestea au un continut mare de grasimi mono-nesaturate si polinesaturate (acid linoleic), dar si de magneziu (aproximativ 30g de seminte de pin contin 71mg de magneziu), contribuind astfel la reglarea tensiunii arteriale si la diminuarea nivelului colesterolului. De asemenea, semintele de pin contin cantitati importante de vitamina E, vitamina K, cupru, potasiu si fier, toate importante pentru buna functionare a sistemului cardiovascular.
  • Graul spelta este alcatuit dintr-o combinatie uluitoare de vitamine, minerale, carbohidrati, grasimi, precum si un continut ridicat de fibre si albumina. Astfel, Triticum spelta este bogat in vitaminele A, E, B1, B2 si in niacina (vitamina PP), raspunzatoare pentru functionarea nervilor, pentru un metabolism bine reglat si pentru piele.Spre deosebire de graul obisnuit, aceasta cereala se remarca printr-un continut bogat in acizi grasi si minerale esentiale precum fier, magneziu, fosfor si calciu.Fiind mult mai usor de digerat decat graul comun, aceasta cereala este indicata in alimentatia copiilor.
  • Ciocolata neagra este bogata in substante nutritive care va pot influenta pozitiv sanatatea. Fiind fabricata din semintele arborelui de cacao, este una dintre cele mai bune surse de antioxidanti de pe planeta. Studiile arata ca ciocolata neagra (nu cea cu zahar) poate imbunatati sanatatea si poate diminua riscul bolilor de inima.
  • Caju crud cu continut ridicat de Omega 6 precum si o gama larga de elemente esentiale: cupru, mangan, triptofan, magneziu, fosfor.
  • Stiati ca tocmai in societatea actuala, moderna si preocupata constant de alimentatia sanatoasa, ovazul este folosit in 95% din cazuri ca hrana ideala pentru cabaline si doar 5% pentru consumul uman?

Aviz