Seni

Sortare dupa
Scutecele Seni Super Extra Large asigura protectie eficienta si sunt potrivite atat pentru persoanele active cat si pentru cele cu mobilitate limitata.
Chilotul absorbant Seni Active Classic reprezinta solutia ideala pentru persoanele active cu probleme de incontinenta.
Chilotul absorbant Active Plus reprezinta solutia ideala pentru persoanele active cu probleme de incontinenta. Indicatorul de umiditate ofera informatii despre necesitatea schimbarii produsului, iar inscriptia „FRONT” indica partea din fata a chilotului.
Scutecele Seni Basic sunt recomandate pentru incontinenta medie si grava, putand fi utilizate si pentru incontinenta mixta (urinara si fecala).
Servetelele umede Seni Care au pH 5.5 si curata delicat pielea, calmand iritatiile.
Absorbantele cu forma anatomica San Uni, sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta medie si grava. Pot fi utilizate si pentru incontinenta mixta.
Scutecele cu sistem inchis Seni Classic permit pielii sa respire si asigura protectie eficienta in cazurile de incontinenta medie si grava. Cu suprafata ce permite pielii sa respire, in varianta economica. Scutecele Seni Classic au indicator de umiditate, banda imprimata pe stratul exterior, ce se coloreaza in contact cu urina si informeaza despre necesitatea schimbarii scutecului. Scutecele pot fi folosite si pentru incontinenta mixta.
Chilotul elastic de sustinere se utilizeaza pentru fixarea absorbantelor Seni Lady, San Seni si a insertului Seni.
Scutecele cu sistem de prindere reglabil Seni Optima, reprezinta solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta medie.
Alezele igienice Seni Soft Normal sunt ideale pentru protejarea patului si a lenjeriei, in timpul aplicarii produselor cosmetice, sau a schimbarii scutecului.
Indiferent de produsul absorbant utilizat, se recomanda si folosirea alezelor Seni Soft, ce vor proteja patul si lenjeria.
Scutecele cu sistem inchis Seni Classic Plus, permit pielii sa respire si asigura protectie eficienta in cazurile de incontinenta medie.
Scutecele Seni Classic Air reprezinta solutia perfecta pentru persoanele cu incontinenta medie.
Scutecele Seni Super Large asigura protectie eficienta si sunt potrivite atat pentru persoanele active cat si pentru cele cu mobilitate limitata.
Scutecele Super Seni Plus Extra Small cu capacitate de absorbtie sporita, ce asigura protectie eficienta si sunt potrivite atat pentru persoanele active, cat si pentru cele cu mobilitate limitata.
Scutecele asigura confort si protectie eficienta in cazurile de incontinenta si au sistem inchis Super Seni Plus, ce reprezinta solutia perfecta pentru persoanele cu incontinenta medie si grava.
Scutecele Seni Super Small asigura protectie eficienta si sunt potrivite atat pentru persoanele active cat si pentru cele cu mobilitate limitata.
Chilotul absorbant Seni Active Classic reprezinta solutia ideala pentru persoanele active cu probleme de incontinenta.
Chilotul absorbant Seni Active Normal reprezinta solutia ideala pentru persoanele active cu probleme de incontinenta.
Chilotul absorbant Active Plus reprezinta solutia ideala pentru persoanele active cu probleme de incontinenta. Indicatorul de umiditate ofera informatii despre necesitatea schimbarii produsului, iar inscriptia „FRONT” indica partea din fata a chilotului.
Absorbantele cu forma anatomica San Seni Plus sunt solutia perfecta pentru persoanele cu probleme de incontinenta foarte grava. Pot fi utilizate si pentru incontinenta mixta. Produsul are
Pentru ingrijirea zilnica a pielii predispuse la aparitia iritatiilor, sensibila la apa si sapun.
Neutralizatorul asigura un mediu placut pentru persoanele implicate, rudele acestora si pentru personalul medical.
Scutecele cu sistem inchis Seni Classic Plus, reprezinta solutia perfecta pentru persoanele cu incontinenta grava.