Vitamine si minerale

  (1250)
Sortare dupa
Supliment alimentar ce ajuta la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului imunitar. Produsul este recomandat pentru anemie, pierderi acute de sange (donatori, femei la varsta fertila), sportivi, persoanele vegane si vegetariene sau in orice situatie in care este necesara suplimentarea cu fier.
 • Calciul lactic face parte din sarurile de calciu cel mai usor asimilabile.
 • Dr. Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.
 • Dr. Max Vitamina D3 1000UI (din micro-alge) este un supliment alimentar care contine Vitamina D3 de origine vegetala, extrasa din licheni (alge). Acesta contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la absorbtia si utilizarea normala a calciului si fosforului in organism.
 • Dr. Max Silimarina Premium este un supliment alimentar ce contine 250 mg extract obtinut din 6250 mg fructe uscate de Armurariu (Silybum marianum L.).
 • Dr. Max Vitamina D este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii dintilor, a sistemului osos si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.
 • Produsul contine ulei de peste cu un continut mare de acizi grasi omega 3 – 160 mg acid eicosapentaenoic (EPA) si 100 mg acid docosahexaenoic (DHA) intr-o capsula.
 • Dr. Max Magnesium B6 este un supliment alimentar ce contine magneziu sub forma organica care este bine absorbit de corpul uman.
 • Magnesium B6 Premium este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si muscular, la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii (vitamina B6).
 • Produsul este un supliment alimentar ce sustine sanatatea sistemului osos, muscular si nervos, contribuie la mentinerea sanatatii dintilor, la coagularea normala a sangelui, ajuta la reducerea oboselii si a extenuarii.
 • Fructele de Camu-Camu, Acerola si Macesele, avand un continut crescut de vitamina C, multiplica efectele benefice ale acesteia: functionarea normala a sistemului imunitar, reducerea oboselii si extenuarii, functionarea normala a sistemului nervos, formarea normala a colagenului pentru functionarea normala a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, gingiilor si dintilor.
 • Dr. Max Magnesium Sticks 375mg este un supliment alimentar ce are efecte benefice asupra sistemului nervos, sistemului osos si sistemului muscular.
 • Dr. Max Vitamin B Complex Forte este un supliment alimentar ce contine un complex de Vitamine din grupul B.
 • Vitamina C sustine functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. Contribuie, de asemenea, la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a ligamentelor, pielii, dintilor si a sistemului osos, ajutand si la mentinerea sanatatii psihice si la functionarea normala a sistemului nervos.
 • RESVEGA este un supliment alimentar care contine vitamine si oligoelemente cu proprietati antioxidante*, luteina, zeaxantina, acizi grasi esentiali Omega 3, trans-resveratrol si vitamina D3.
 • Dr. Max Magnesium Complex este un supliment alimentar ce contine potasiu, magneziu si vitamina B6.
 • Neurovert buvabil este un supliment alimentar care sustine integritatea neuronala prin fosfolipidele membranare.
 • Magneziu Forte este un supliment alimentar care ofera echilibru, energie si vitalitate. Magneziu Forte ofera o concentratie ridicata de magneziu natural marin, perfect asimilabil in organism.
 • Complexul Ca+Mg+Se+Si+Zn cu Vitamina D3 contine doar minerale si vitamine 100% naturale.
 • Centrum pentru barbati ofera o gama completa de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale, relevante pentru organismul barbatilor.
 • Multivitaminele si mineralele sustin functionarea normala a sistemului imunitar si a sistemului nervos, contribuind la reducerea oboselii si a extenuarii, dar si la mentinerea sanatatii psihice, datorita prezentei magneziului si a vitaminei B6.
 • Vitamina D3 5000UI are o formula superioara naturala care livreaza suportul complet pentru sanatatea sistemelor osos si imunitar. Sursa naturala din care s-a obtinut Vitamina D3, lana de oaie (lanolina), asigura o aborbtie ridicata a produsului in organism si o eficienta garantata.
 • Formula Forte Ca Mg Zn + vitamina C asigura o sustinere complexa a organismului, util pentru sanatatea parului, a dintilor si a pielii.
 • Fara risc de hipercalcemie, nu necesita monitorizarea calcemiei, recomandat de ghidurile internationale.
Vitamine si minerale

Vitamine si minerale

Ingrijirea starii de sanatate este importanta la orice varsta, de aceea se recomanda administrarea la adulti, copii si varstnici a unor vitamine si minerale. Acestea sunt disponibile sub forma de suplimente alimentare care ajuta la fortifierea organismului si la prevenirea diferitelor afectiuni ce pot aparea din cauza unui stil de viata stresant si a unei alimentatii defectuoase.

Suplimente alimentare cu vitamina A

Reprezinta suplimente de vitamina A ce ajuta la imbunatatirea vederii, ingrijirea pielii, mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, intarirea sistemului imunitar.

Suplimente alimentare cu vitamine din complexul B

Se recomanda pentru functionarea normala a sistemului nervos, reglarea metabolismului energetic, mentinerea sanatatii psihice, reducerea oboselii.

Suplimente alimentare ce contin vitamina C

Contribuie la functionarea normala a sistemelor osos, imunitar si nervos, reduc oboseala si ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. De asemenea contribuie la absorbtia fierului in organism.

Suplimente alimentare cu vitamina D3

Aceste suplimente alimentare contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la absorbtia calciului si a fosforului in organism. Ajuta la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, a sanatatii dintilor si participa la procesul de diviziune celulara.

Suplimente alimentare cu vitamina E

Sunt recomandate pentru functionarea normala a sistemului circulator, reglarea fluxului sanguin, imbunatatirea fertilitatii, protejarea pielii impotriva radicalilor liberi si a razelor UV.

Suplimente alimentare cu multivitamine si minerale

Sunt suplimente alimentare ce contin o gama larga de vitamine, plus fier, zinc, rutin si luteina. Sunt disponibile sub forma unui complex de vitamine si minerale ce ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, a sistemului nervos central, a sistemului osos.

Suplimente alimentare pentru imbunatatirea nivelului energetic

Contin multivitamine si minerale pentru mentinerea unui tonus activ si combatarea starilor de oboseala. Contribuie la asigurarea dozei zilnice de vitamine si minerale, ajuta la o stare buna de energie si vitalitate.

Suplimentele alimentare cu vitamine si minerale sunt disponibile sub forma de comprimate masticabile, comprimate efervescente, comprimate filmate, capsule, capsule moi, jeleuri si tablete.