Tommee Tippee

  (165)
Tommee Tippee
Sortare dupa
  • Biberonul cu senzor de temperatura si sistem de ventilatie Closer to Nature este special conceput pentru a reduce inghitirea aerului de copii in timpul hranirii.
  • Tetinele Closer to Nature fac trecerea usoara de la hranirea la san la biberon. Create impreuna cu experti in alaptare, Tetinele Closer to Nature sunt dotate cu valva super-sensibila si cu denivelari circulare pe partea interioara - un sistem revolutionar care mimeaza miscarea naturala si forma sanului mamei in timpul hranirii si nu permite intrarea aerului in burtica copilului.
  • Biberonul Closer to Nature face trecerea usoara de la hranirea la san la hranirea cu biberonul. Forma unica a tetinei a fost creata cu experti in alaptare pentru a imita flexarea, intinderea si miscarea sanului mamei.
  • Tetinele Closer to Nature fac trecerea usoara de la hranirea la san la biberon. Create impreuna cu experti in alaptare, Tetinele Closer to Nature sunt dotate cu valva anticolici super-sensibila si cu denivelari circulare pe partea interioara - un sistem revolutionar care mimeaza miscarea naturala si forma sanului mamei in timpul hranirii si nu permite intrarea aerului in burtica copilului.
  • Tommee Tippee a combinat tetinele Closer to Nature cu un sistem ce ajuta la reducerea simptomelor colicilor pentru a realiza biberonul Advanced.
  • Tetinele Closer to Nature fac trecerea usoara de la hranirea la san la biberon. Aceasta tetina este recomandata pentru copiii de la 6+ luni, fiind ideala pentru perioada de intarcare.
  • Biberonul din sticla Tommee Tippee Closer to Nature face usoara atat combinarea alaptarii la san si hranirea cu biberonul, cat si trecerea de la hranirea la san la hranirea cu biberonul. Experienta mamelor care alapteaza si cercetarea continua a specialistilor Tommee Tippee au dat nastere gamei Closer to Nature, care a incurajat hranirea cu lapte matern.
  • Tommee Tippee a combinat tetinele Closer to Nature cu un sistem ce ajuta la reducerea simptomelor colicilor pentru a realiza biberonul Advanced.