PlantExtrakt

Sortare dupa
Extractul din muguri de carpen este benefic pentru aparatul respirator, dar si un adjuvant pentru ficat sau colon.Carpenul contine tanin, substanta care ii confera efecte astrigente, antibiotice si cicatrizante.
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de dud negru, nuc si mladite de afin care ajuta la mentinerea nivelului normal al glucozei in sange.
Ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute de dinainte şi din timpul ciclului menstrual.
Nivele de actiune: intestin, cai urinare, aparat osteoarticular, vase arteriale, aparat genital feminin si masculin.
Nivele de actiune: ficat, cai biliare, sistem nervos central, suprarenala, gonade masculine si feminine, sistem reticulo-endotelial.
Extractul gemoterapic este obtinut din mladite proaspete de * Maces (Rosa canina), prelucrate conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Contine alcool etilic de cereale 18% vol.
Unul din produsele cele mai bogate in constituienti nutritivi necesari organismului uman
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Smochin si Arin negru. Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari digestive de la nivel gastric si intestinal.
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Castan salbatic si Castan comestibil. Ajuta la imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice.
Combinatie de extracte gemoterapice din seminte de Mesteacan, muguri de Stejar si mladite de Rozmarin cu extract din radacina de Ginseng siberian. Tonic general cu efecte benefice pentru intarirea memoriei.
Sistem reticuloendotelial, aparat respirator, aparat osteoarticular.
Nivele de actiune: ficat, cai biliare, sistem nervos central, suprarenala, gonade masculine si feminine, sistem reticulo-endotelial.
Sustine activitatea pulmonara.
Sustine sanatatea si integritatea oaselor. Produs natural original obtinut din Natto/ soia fermentata biotehnologic
Este o combinatie de extracte din plante care sustin functia de detoxifiere a rinichilor. Rinichii au un rol extrem de important in filtrarea reziduurilor toxice si eliminarea lor din organism.
Sustine curatarea tenului si a pielii prin actiune detoxifianta. Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, seva de Mesteacan si muguri de Nuc
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Migdal dulce, mladite de Maslin si Rozmarin. Ajuta la mentinerea nivelului normal al lipidelor in organism.
Polygemma 3 Tuse ajuta la ameliorarea tusei (seaca sau productiva).
Sustine organismul femeii in perioada de menopauza si postmenopauza.
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin si muguri de Jneapan, seva de Mesteacan si scoarta de Salcie. Ajuta la mentinerea mobilitatii articulatiilor.
Este un supliment alimentar care sustine functia de detoxifiere intestinala.
Adjuvant în tulburari premenstruale (tensiune mamara, dismenoree. etc.), fibrom uterin, chist ovarian, metroragie, menoragie, amenoree.
Anghinarea este un detoxifiant hepatic foarte apreciat – are actiune hepatoprotectoare, coleretica, antialergica, hipolipemianta, diuretica si laxativa.
Tratamentul infectiilor gripale si a infectiilor respiratorii in general (amigdalite, faringite, laringite, rinofaringite, bronsite)