PlantExtrakt

Sortare dupa
Ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute de dinainte şi din timpul ciclului menstrual.
Extractul din mladite de merisor are urmatoarele niveluri de actiune: intestin, cai urinare, aparat osteoarticular, vase arteriale, aparat genital feminin si masculin.
Extractul gemoterapic este obtinut din mladite proaspete de *Iarba neagra (Calluna vulgaris), prelucrate conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Ajuta la eliminarea acidului uric si a ureei si la mentinerea colesterolului in limite normale.
Extractul gemoterapic este obtinut din mladite proaspete de *Lemn cainesc (Ligustrum vulgare), prelucrate conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Extractul concentrat din mladite rozmarin are urmatoarele niveluri de actiune: ficat, cai biliare, sistem nervos central, suprarenala, gonade masculine si feminine, sistem reticulo-endotelial.
Are actiune asupra sistemului arterial (artere cerebrale si coronare) si asupra mucoasei (poate reduce inflamatiile de la nivel de mucoase, in perioada lor de debut), suprarenale.
Extractul din mladite de vita de vie salbatica ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulatiilor mari si mici, la incetinirea deformarilor articulare.
Sustine detoxifierea organismului prin stimularea diurezei; ajuta la reducerea celulitei.
Extractul gemoterapic este obtinut din boboci proaspeti de Magnolie (Magnolia officinalis), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Extract vegetal concentrat, fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane. Raport de extractie: 700g frunze si flori proaspete de Soc / 1 litru tinctura.
Tinctura de Trei frati Patati este un extract vegetal concentrat, fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane.
Extractul gemoterapic este obtinut din mladite proaspete de Maslin (Olea europaea), prelucrate conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Extractul gemoterapic este obtinut din mladite proaspete de * Maces (Rosa canina), prelucrate conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic. Contine alcool etilic de cereale 18% vol.
Extractul gemoterapic este obtinut din muguri proaspeti de Artar (Acer campestre), prelucrati conform retetei farmaceutice de macerat glicerinic.
Extract vegetal concentrat, fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane.
Imbunatateste rezistenta organismului in perioade cu risc crescut de imbolnavire
Extractul din muguri de plop are urmatoarele niveluri de actiune: artere ale membrelor inferioare, aparat respirator, cai urinare, aparat osteoarticular.
Ajuta la ameliorarea starilor de agitatie (cu isterie); ajuta la ameliorarea tulburarilor de somn de origine nervoasa.
Tinctura de salvie  este un extract vegetal concentrat, fabricat conform Farmacopeei Homeopate Germane.
Sustine buna functionare a ficatului si ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari psoriazice.
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de Smochin si Arin negru. Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari digestive de la nivel gastric si intestinal.
Sustine activitatea pulmonara.
Combinatie de extracte gemoterapice din seminte de Mesteacan, muguri de Stejar si mladite de Rozmarin cu extract din radacina de Ginseng siberian. Tonic general cu efecte benefice pentru intarirea memoriei.