Inima si circulatia sanguina

  (6)
Inima si circulatie sanguina Dr. Max

Daca esti preocupat de functionarea normala a aparatului vascular, o poti face printr-o dieta sanatoasa, activitate fizica zilnica, prin verificarea valorilor tensiunii arteriale, precum si a nivelului glicemiei si colesterolului.

Produsele marca proprie Dr. Max ce contribuie la buna functionare a sistemului cardiovascular contin ingrediente active deosebit de eficiente precum: diosmina si hesperidina, puternice flavonoide obtinute din citrice, ce imbunatatesc circulatia sanguina; rutin, un alt flavonoid ce stimuleaza productia de colagen si functionarea normala a vaselor de sange; omega 3 din ulei de peste ce contribuie la sanatatea inimii; coenzima Q10, esentiala pentru producerea energiei in organism.

Farmacistii si consultantii Dr. Max sunt alaturi de tine si iti ofera cele mai bune recomandari pentru sanatatea si ingrijirea personala a ta si a familiei. Produsele Dr. Max marca proprie sunt realizate la inalte standarde de calitate, avand cel mai bun raport calitate-pret si fiind potrivite pentru toate nevoile pacientilor.

Sortare dupa
  • Produsul contine ulei de peste cu un continut mare de acizi grasi omega 3 – 160 mg acid eicosapentaenoic (EPA) si 100 mg acid docosahexaenoic (DHA) intr-o capsula.
  • Dr. Max RutiMax este un supliment alimentar ce contine rutin si vitamina C.
  • Dr. Max DioMax contine diosmina (micronizata si purificata), hesperidina, escina si rutin.
  • Gel pentru picioare cu mentol si extract din semine de Castan-salbatic​.
  • Dr. Max AQ-Balance este un supliment alimentar ce contine ingrediente de origine naturala, care prin proprietatile pe care le detin, sustin circulatia venoasa si ajuta la detoxifierea organismului.
  • Dr. Max Coenzyme Q10 este un supliment alimentar ce contine 200 mg de Coenzima Q10 si 100% din doza zilnica recomandata de vitamina B1 (tiamina) intr-o capsula.
    Inima si circulatia sanguina

    Inima si circulatia sanguina