Revox

Sortare dupa
Un tratament special ce ajuta la reducerea vergeturilor datorate graviditatii sau pierderii in greutate.
Uleiul din argan organic extras din arborele de argan din Maroc este bogat in nutrienti, incluzand acizi grasi si vitamina E, cu efecte benefice pentru piele.
Coenzima Q10 este o componenta naturala a pielii, ce incetineste procesul de imbatranire al pielii prin generarea de energie catre celulele acesteia si protejeaza impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.
Peptidele reprezinta o componenta esentiala a pielii, lipsa lor genereaza pierderea tonusului si a elasticitatii si formarea ridurilor si / sau o textura neuniforma a pielii. Produsul combate lipsa fermitatii, a tonusului pielii, elasticitatii cat si ridurile.
Solutia pentru luminozitatea tenului cu acid azelaic 10% Just reprezinta un serum ideal pentru tenul cu impuritati, neuniform si lipsit de luminozitate.
Produsul este unul dintre cei mai utilizati Alfa Hidroxi Acizi, fiind unul dintre cei mai eficienti acizi AHA, avand cele mai mici molecule, astfel penetrand pielea in profunzime.
Crema este al saselea pas al sistemului avansat de reconstructie a parului REVOX B77 PLEX.
Niacinamida este o forma de vitamina B3, una dintre cele 8 vitamine B esentiale ce mentin sanatatea pielii si a intregului organism.
Crema de zi pentru fata antirid ajuta la revitalizarea pielii si confera un aspect sanatos tenului.