Ingrijire nas (20)

Sortare dupa
Dr.Max Spray nazal cu apa de mare izotonic pentru copii este un produs destinat curatarii mucoasei nazale, a sinusurilor si pentru ameliorarea simptomelor congestiei nazale.
Spray-ul Baby este o apa de mare solutie sterila izotonica, pentru igiena zilnica, formulata pentru sugari si copii pana la varsta de 3 ani, cu rol de indepartare si fluidificare a mucusului din pasajele nazale.
Aspirator nazal Nosko Baby pentru bebelusi.
Serul fiziologic este indicat ca solvent pentru medicamentele care trebuie administrate intravenos (in vena), intramuscular (in muschi) sau subcutanat (sub piele), ca suport pentru adaugarea unor medicamente.
Destinata copiilor cu varsta peste 6 luni si adultilor in cazul racelilor, sinuzitelor si rinitelor alergice.
Solutie izotonica sterila de apa de mare pentru igiena zilnica a nasului si a ochilor sugarilor, copiilor si adultilor.
Solutie hipertona sterila de clorura de sodiu, cu concetratie de 3%, in flacoanae unidoza, pentru inhalare, creste mobilizarea secretiilor in tractul respirator superior prin efect osmotic, de exemplu in cazuri de fibroza cistica, bronsiectazie, bronsiolita si impiedica uscarea mucoasei bronsice.
Solutie izotonica de apa de mare pentru fluidificarea secretiilor nazale si igiena nazala zilnica.
Pentru o respiratie buna si un somn linistit, Bebon Angel indeparteaza usor, sigur si igienic secretiile nazale ale bebelusului.
Folosind aspiratorul nazal pentru beblusi de la PlusComfort alegi un mod sigur si igienic de a usura si curata congestiile nazale.
Folosind aspiratorul nazal pentru bebelusi de la HuBDIC alegi un mod sigur si igienic de a usura si curata congestiile nazale. Aspiratorul are o rezistenta imbunatatita la apa iar utilizarea sa este usoara, avand un singur buton si o greutate redusa.
Solutia este noninjectabila si destinata igienei nazale si oculare a bebelusilor, a copiilor si a adultilor. Contine clorura de sodiu si apa purificata.
Cercetarile recente au demostrat ca propolisul si argintul, combinate, isi maximizeaza efectele. Astfel, argintul are o capacitate antioxidanta mai mica dar are o activitate antimicrobiana foarte mare.
Spray nazal cu captomucil – solutie izotonica eficienta pentru intretinerea si profilaxia proceselor inflamatorii cum ar fi rinita, sinuzita si uscaciunea nazala.
Afrin PureSea - Baby Spray Isotonic nazal curata si hidrateaza delicat nasul bebelusilor.
Humer este o solutie izotonica sterila de clorura de sodiu 0,9% in flacon unidoza pentru curatare nazala, spalarea canalului auditiv, curatarea ranilor si inhalare.
Isomar este o solutie hipertonica, avand la baza apa de mare pura, cu actiune decongestionanta naturala asupra mucoasei nazale, eliberand caile nazale de excesul de mucozitati.
Servetelele biodegradabile pentru fata si nas, de la Mommy Care, au fost special create pentru a avea grija de pielea delicata si sensibila a sugarilor mai mari de o luna.
Este o solutie cu apa de mare izotonica si extract de musetel cu actiune fluidifianta, indicata pentru igiena nazala zilnica a copiilor cu varsta de peste 12 luni si adultilor.
Solutia hipertonica cu apa de mare din Parcul Marin Cinque Terre are o dubla actiune pentru starea de bine a cailor respiratorii: decongestionanta in mod natural si fluidifianta, favorizeaza o rapida usurare in cazul nasului infundat.
Ingrijire nas

Ingrijire nas

Produse ingrijire nas pentru bebelusi