Milupa

Sortare dupa
De peste 90 de ani, punem toata grija si experienta Milupa in produsele noastre, astfel incat micutul de o crestere armonioasa si de o nutritie adecvata in fiecare etapa de varsta.
Milupa Buna Dimineata cereale integrale cu lapte si fructe ofera un mic dejun delicios si hranitor micilor burtici. Contine cereale integrale provenite din culturi destinate exclusiv alimentatiei copiilor, pentru ca tu sa fii sigura ca ii oferi celui mic cea mai buna masa pentru o zi plina de energie.
Inovatia PreciNutri+ combina un mix de fibre si nutrienti esentiali cu Lactofidus, proces de fermentare in care am selectat cu grija culturi de bacter
Prin laptele matern ii oferi copilului tau toti nutrientii esentiali pentru cresterea si dezvoltarea sa armonioasa.  In cazul in care alaptarea nu este posibila, este important sa ii oferi copilului tau o formula de lapte adaptata varstei si nu acelasi lapte pe care il consuma adultii.
De peste 90 de ani, punem toata grija si experienta Milupa in produsele noastre, astfel incat micutul de o crestere armonioasa si de o nutritie adecvata in fiecare etapa de varsta.
De peste 90 de ani, punem toata grija si experienta Milupa in produsele noastre, astfel incat micutul de o crestere armonioasa si de o nutritie adecvata in fiecare etapa de varsta. La Milupa credem ca obic
Cerealele Milupa cu hrisca ofera o masa hranitoare micilor burtici. Poate fi amestecata cu fructele preferate ale celui mic pentru un mic dejun hranitor sau cu legume pentru o cina satioasa.
Milupa 7 cereale Bio contine cereale ecologice, adica provin din culturi in care nu s-au folosit ingrasaminte chimice.
De peste 90 de ani, punem toata grija si experienta Milupa in produsele noastre, astfel incat micutul de o crestere armonioasa si de o nutritie adecvata in fiecare etapa de varsta.
La Milupa, credem ca obiceiurile alimentare sanatoase ale copilului tau se formeaza inca din primii ani de viata.
Milumil Junior 3+ lapte fortifiat, recomandat de la 3 ani. In primii 3 ani de viata i-ai asigurat o dieta echilibrata si adecvata varstei, iar puiul t
Lapte formula de inceput, cu PreciNutri, recomandata de la nastere. In prima etapa de dezvoltare, laptele matern este cel mai bun pentru copilasul tau. In cazul in care, din diverse motive, nu p
Cu peste 90 de ani de experienta pentru micile burtici, Milupa a dezvoltat Milumil Precinutri fara ulei de palmier adaugat, in completarea dietei echilibrate si sanatoase a copilului tau.
Biscuitii Safari sunt special conceputi pentru nevoile nutritionale ale celor mici, din faina de grau, imbogatiti cu vitamine si minerale.