Clinians

Sortare dupa
Tratament propriu-zis de frumusete cu Acid Hialuronic pentru hidratarea intensiva a pielii fetei, care devine mai elastica, moale, neteda si reimpulpata. Este in special indicata atunci cand pielea necesita o atentie extra, avand o actiune intensiva super hidratanta.
Tratament inensiv concentrat cu actiune hidratanta, reimpulpanta si volumizanta pentru piele, studiat ca program soc pentru 7 zile consecutive cu 7 fiole mon
Tratament Antirid, elasticizant si hidratant pentru fata cu Colagen, Extract de Rodie si Filtru SFP15 formulat pentru pielea inca tanara pentru a preveni aparitia primelor riduri cu ajutorul Colagenului care mentine pielea elastica, hidratata si compacta cu aspect proaspat si luminos.
Tratament propriu-zis de frumusete cu Colagen pentru hranirea si regenerarea intensiva a pielii fetei.
Tratament elasticizant cu actiune descongestionanta si de improspatare studiat pentru reducerea vizibilitatii cearcanelor si a pungilor din jurul ochilor.
Tratament intensiv Lifting Antirid cu actiune super hidratanta, reimpulpanta si volumizanta. Contine un procent ridicat de Acid Hialuronic pur, activ cu proprietati hidratante capabil sa redea volum pielii ridate, pentru un aspect mai tanar al fetei.
Gel Multi-Action 2 in 1 utilizabil ca Gel de curatare a fetei pentru indepartarea impuritatilor, machiajului si a urmelor de poluare,
Produs 3 in 1: Curata, demachiaza, improspateaza fata, ochii si buzele.
Tratament de noapte Lifting Antirid, reimpulpant si volumizant pentru fata care gratie boosterului cu Acid Hyaluronic si Colagen are o actiune volumizanta si recompactanta remodeland trasaturile fetei, pe durata repausului nocturn, cand pielea protejata de agentii agresivi externi se regenereaza.
Produs versatil si Multiuz care cu un gest unic permite curatarea profunda eliminand impuritatile si urmele de poluare, respectiv demachierea fetei, ochil
Clinians Anti-Wrinkle este un ser facial hidratant si nutritiv, cu efect anti-imbatranire, care alimenteaza pielea cu energia si garanteaza un ten radiant, neted si cu aspect sanatos.
Tratament inensiv antirid elasticizant si hidratant - gratie continutului de Colagen - pentru ingrijirea zonei delicate a conturului de ochi care dezvaluie primul semnele varstei.
Curata delicat si eficient toate tipurile de piele. Spuma solubila si cremoasa indeparteza impuritatile si urmele de machiaj lasand pielea curata si moale.
Tratament de zi Lifting Antirid, reimpulpant si volumizant pentru fata care gratie boosterului cu Acid Hyaluronic si Colagen are o actiune volumizanta si recompactanta remodeland trasaturile fetei.
Tratament iluminant pentru fata cu Vitamina C, AHA Complex si Filtru solar SFP15 formulat pentru a darui luminozitate si uniformitate carnatiei si pentru a proteja pielea de efectele nocive ale poluarii si stresului urban.
Clinians Vitamin C Concentrated Serum este un ser cu actiune nutritiva si iluminatoare, special conceput pentru ingrijirea complexa a pielii obosite, predispusa la aparitia petelor pigmentare si a primelor semne de imbatranire prematura.