Aparatura medicala (81)

Sortare dupa
Teste de glicemie, 50 bucati, Cera-Chek

Aparatura medicala

Testele de glicemie Cera Chek necesita doar o cantitate mica de sange pentru a efectua un test de glucoza – doar 1-2µl de sange.Testele de glicemie Ce
53.89 Lei
Stoc epuizat
Glucometru, CodeFree

Aparatura medicala

Glucometrul SD CodeFree masoara curentul creat si transforma rezultatul in cantitatea de glucoza din sange. Rezultatul glicemiei este afisat pe ecranu
99.89 Lei
Stoc epuizat
Tensiometru M3 Comfort, Omron

Tehnico-Medicale

Tensiometru Omron M3 Comfort face parte din noua gama de tensiometre Omron M3 incorporeaza cele mai avansate tehnologii pentru senzori si indicatori astfel incit masurarea tensiunii arteriale sa fie cit mai precisa si fiabila.
Tensiometru digital de incheietura RS2, 1 bucata, Omron

Tehnico-Medicale

Tensiometru de incheietura automat, complet silentios, cu tehnologie INTELLISENSE incorporata, ce ofera o masurare corecta si rapida a presiunii arteriale. Aparat validat clinic - precizie si repetabilitate deosebite, demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate si medici acreditati.
Aparat aerosoli U22 Ultrasonic silentios, Omron

Tehnico-Medicale

Cel mai mic nebulizator cu ultrasunete si sita metalica din gama OMRON. Tehnologie cu sita metalica (Mesh) - o alternativa intre tehnologia cu compresor si cea cu ultrasunete, ce aduce avantaje din ambele tehnologii.
773.59 Lei
Stoc epuizat
Tensiometru de incheietura RS8, Omron

Tehnico-Medicale

Aparat validat clinic - precizie si repetabilitate deosebite demonstrate prin testsri independente efectuate de institute specializate si medici acreditati.
531.89 Lei
Stoc epuizat
Tensiometru de brat M3, 1 bucata, Omron

Tehnico-Medicale

Tensiometru Omron M3 este un tensiometru de brat care ofera acuratetea si fiabilitatea la care va asteptati de la tensiometrele Omron, cu caracteristici suplimentare avansate pentru a oferi incredere in calitatea si consistenta rezultatelor.
Monitor de grasime corporala HBF-306, Omron

Tehnico-Medicale

Masurarea tesutului adipos nu ar trebui sa fie o corvoada. Acest aparat a fost conceput si validat de specialisti in urma unui studiu Pan-European, ce a avut ca rezultat crearea unui dispozitiv precis, validat, recomandat a fi folosit acasa, in clinici sau in salile de fitness
302.89 Lei
Stoc epuizat
Aparatura medicala

Aparatura medicala

Aparatura medicala