Lebensbaum
(34)Afisare 24 din 34 rezultate
- Ceai de fructe ecologic cu condimente.
- Un amestec care iti face bine si are un gust minunat: chimenul picant intalneste feniculul aromat si anasonul dulce.
- Sapte ierburi salbatice, de la frunza de zmeura pana la papadie se combina cu ovaz verde si lemongrass pentru a forma un amestec usor de ceai din plante.
- Ceaiul de menta este revigorant si are o aromna intensa.
- Puternic, mentolat – un ceai clasic cu o aroma intensa si revigoranta.
- Ceai cu un gust intens de rodie si portocala. Provine din agricultura ecologica.
- Ceai cu aroma intensa de soc si menta.
- Ceaiul tipic Assam: un gust usor intepator, minunat de bogat. Natura este la fel de bogata in regiunea fertila Brahmaputra din India.
- Ceai Rooibos provenit cu culturi ecologice.
- Aroma intensa, puternica,vechilibrata – si foarte britanic! Asa are gust ceaiul English Breakfast.
- Ceaiul verde provine din agricultura ecologica certificata.
- Ca gustare racoritoare si in semn de ospitalitate, in Maroc este servit un pahar de ceai verde cu menta.
- Menta dulce, anasonul condimentat, musetelul inflorit, iar pe deasupra pluteste o aroma de flori de soc da senzatia ca te afli pe o lunca in timpul verii.
- Ingrediente: macese, mar, hibiscus, frunze de mur dulce, mirt australian, catina alba, coaja de portocala si lamaie, merisor.
- Ceaiul de fenicul clasic are un gust usor si inconfundabil aromat - un solist care nu are nevoie de alte ingrediente.
- Ascutimea proaspata a ghimbirului se imbina in acest ceai cu coaja de portocala care da o nota de fruct.
- Macesele din ceai au un gust fructat, placut si aciditate scazuta – aproape la fel de proaspete ca si atunci cand au fost culese.
- Acest ceai are o combinatie de ierburi picante de munte, de la pisica de lamaie si isopul de anason pana la trifoiul rosu.
- Floral, cu note de citrice fine. Cu miros si gust distinctiv de lamaie, ceaiul clasic Early Gray este aromat natural cu ulei esential rafinat de bergamota.
- Descoperit si utilizat initial in China in urma cu peste 5.000 de ani, ceaiul negru se obtine, la fel ca ceaiurile verde si oolong, din frunzele si tulpinile arborelui de ceai Camellia sinesis.
- Ceai verde bio ce provice din culturi ecologice.
- Fin si proaspat, cu note aromatice si gust tipic Sencha, este cel mai baut ceai in Asia.
- Combinatie clasica pentru un ceai de fructe deosebit de aromat si sanatos!
- Usor, proaspat, aroma fina - este un balsam de lamaie tipic.