Pharma Nord

Sortare dupa
Este un supliment nutritiv cu spectru larg ce contine 12 vitamine primare si 6 minerale, inclusiv preparatul brevetat de seleniu SelenoPrecise® si alti antioxidanti importanti.
Bio-Vitamina C Vitamina C concentrata sub forma de ascorbat de calciu.
Bun pentru tiroida, sistem imunitar, metabolism, fertilitate, par, unghii si activitate hormonala.
Pe piata daneza de mai mult de 25 de ani! Contine drojdie pura de seleniu, legata organic (SelenoPrecise), zinc si vitaminele A, B6, C si E. Seleniul
Conține drojdie pura de seleniu, legata organic (SelenoPrecise), zinc si vitaminele A, B6, C si E.Seleniul si zincul sprijina funcționarea normala
Bio-Biloba contribuie la o buna circulatie a sangelui in organism, de exemplu in creier si in vasele de sange de la extremitati. In acest fel, celulele primesc mai mult oxigen si mai multi nutrienti.
Bio-Magneziu contine un amestec de trei saruri de magneziu, creat special pentru a face produsul solubil si usor de absorbit.
Seleniul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la functionarea normala a glandei tiroide, la spe
Coenzima Q10 din BioActive Q10 Gold este identic naturala cu cea produsa in organismul nostru si are o biodisponibilitate ridicata documentata.
Bun pentru reducerea oboselii si extenuarii si pentru metabolismul energetic normal.
Conține coenzima Q10 pura, sub forma de ubiquinona.Q10 împreuna cu vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal si la reducerea oboselii
Bio-Magneziu contine un amestec de trei saruri de magneziu, creat special pentru a face produsul solubil si usor de absorbit.
Glucozamina este o substanta naturala care se gaseste in cartilajul articular uman.
D-Pearls sunt capsule gelatinoase cu 20 µg de vitamina D3 in fiecare capsula. Deoarece sunt mici, sunt usor de inghitit. Vitamina D3 este liposolubila si este dizolvata in ulei de masline presat la rece.
Bio-Melatonina este un supliment alimentar ce conține 3 mg de melatonina/ tableta. Melatonina are rol în diminuarea manifestarilor subiective asociate
Bio-Fiber este un supliment alimentar, fara adaos de nutrienti. Fiecare tableta contine 460 mg dintr-un amestec natural si echilibrat de fibre vegetale solubile si insolubile.
Fiecare tableta de Bio-Chrom contine 100 de micrograme de crom elementar. Cromul folosit la prepararea tabletei de Bio-Chrom este legat organic, ceea ce inseamna ca este legat de o drojdie si de amino-acizi naturali (drojdia de crom).
Contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor.