skinexpert BY DR.MAX

Sortare dupa
Samponul cu acizi grasi esentiali omega 3-6-9 este special dezvoltat pentru ingrijirea zilnica a parului uscat si a scalpului sensibil cu tendinta spre atopie.
Uleiul de dus cu migdale se transforma intr-un lapte matasos la atingerea apei.
Crema de maini cu lavanda este imbogatita cu ulei de lavanda, unt de shea si ulei de masline.
Tonicul contine o combinatie unica de ingrediente active in concentratii mari. Redensyl are un efect calmant asupra scalpului si se concentreaza asupra celulelor stem ale foliculilor de par, care sunt cruciale pentru o noua crestere a parului.
Produsul ReviHair contine un amestec ridicat de aminoacizi (L-cisteina, L-metionina,L-tirozina), extract de Coada-calului si un complex de vitamine si minerale ce contribuie la mentinerea sanatatii parului, unghiilor si pielii.
Uleiul de dus cu lavanda se transforma intr-un lapte matasos la atingerea apei.
Uleiul de dus cu lemongrass se transforma intr-un lapte matasos la atingerea apei.
Crema de maini cu migdale este imbogatita cu ulei de migdale, unt de shea si ulei de masline.
Crema de maini cu lemongrass este imbogatita cu ulei de lemongrass, unt de shea si ulei de masline.
Uleiul de dus cu acizi grasi esentiali omega 3-6-9 este special dezvoltat pentru ingrijirea zilnica a pielii uscate sau sensibile cu tendinta de atopie.
Balsamul pentru par contine o combinatie unica de ingrediente active, ce ajuta ca parul sa devina mai puternic, mai rezistent la deteriorare, mai hidratat, flexibil si stralucitor. FiberHance intareste si repara structura interna a firelor de par si reduce ruperea acestora.
Samponul pentru par contine un complex de ingrediente active care influenteaza favorabil cresterea parului, intareste si repara structura interna a firelor de par si reduce fragilitatea acestora.
Ofera ingrijire naturala pielii prin hidratarea si hranirea acesteia si ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii, conferind suplete si fermitate. Produsul este potrivit pentru fata si corp si pentru pielea sensibila.
Masca pentru par contine o combinatie unica de ingrediente active, intareste si repara structura interna a firelor de par si reduce ruperea acestora.
Crema de corp cu acizi grasi esentiali omega 3-6-9 este special dezvoltata pentru ingrijirea zilnica a pielii uscate sau sensibile cu tendinta de atopie.
Produsul Collagen Beauty Shots ofera o ingrijire avansata pielii, parului si unghiilor.