Dr. Brown's

Sortare dupa
Produsul contine 1 biberon cu gat ingust din polipropilena de 120ml, o tetina din silicon nivelul 1 (0-3 luni), un  sistem intern de ventilare format din 2 parti, periuta de curatat sistemul intern si instructiunile de functionare.
Produsul contine 1 biberon cu gat ingust din polipropilena de 250ml, o tetina din silicon nivelul 1 (0-3 luni), un sistem intern de ventilare format din 2 parti, periuta de curatat sistemul intern si instructiunile de functionare.
Canita roz cu manere Cheers 360 de la Dr. Brown's reprezinta alegerea perfecta pentru un bebelus care se afla in perioada de tranzitie de la biberon sau sticla la canile normale. Produsul este potrivit pentru bebelusii de peste 6 luni.
Cutia contine 3 compartimente interioare, are un design ce permite o turnare usoara si un capac cu inchidere sigura, fiind ideala pentru calatorii. De asemenea, in interiorul acestei cutii incape suficient lapte praf pentru a prepara 3 biberoane de 10 oz / 300ml.
Dispozitivul de hranire din silicon Fresh First este un produs sigur si usor de folosit, potrivit pentru bebelusii de peste 4 luni.
Pachetul contine o jucarie in forma de caprioara si o suzeta, ambele produse fiind potrivite atat pentru linistirea si consolarea bebelusilor, cat si pentru dezvoltarea sistemului senzorial al acestora.
Jucariile de dentitie reprezinta solutia ideala pentru ameliorarea durerilor dentare ale bebelusilor, pentru dezvoltarea gingiilor si a sistemului cognitiv al acestora. Jucaria de dentitie in forma de girafa Dr. Brown’s a fost creata de un medic stomatolog pediatru pentru a usura problemele celor mici, fiind ideala bebelusilor de peste 3 luni.
Pachetul contine o jucarie in forma de iepuras si o suzeta, ambele produse fiind potrivite atat pentru linistirea si consolarea bebelusilor, cat si pentru dezvoltarea sistemului senzorial al acestora.
Pachetul contine o jucarie in forma de zebra si o suzeta, ambele produse fiind potrivite atat pentru linistirea si consolarea bebelusilor, cat si pentru dezvoltarea sistemului senzorial al acestora.
Cele 4 lingurite cu spatula lunga sunt ideale pentru servirea alimentelor din recipiente lungi si inalte, avand un maner lung si confortabil.
Periuta de dinti in forma de flamingo Dr. Brown’s ajuta la mentinerea unei bune igiene orale intr-un mod distractiv. Aceasta este recomandata copiilor de la 1 la 4 ani, avand dimensiunile perfecte pentru guritele acestora. De asemenea, aceasta periuta de dinti ii va ajuta pe cei mici sa-si dezvolte abilitatile necesare pentru a ajunge la periajul independent.
Periuta de dinti roz pentru copii ajuta la mentinerea unei bune igiene orale copiilor de la 0 la 3 ani. Aceasta este perfecta pentru gingiile sensibile ale celor mici, fiind moale si avand o baza flexibila.
Conceputa pentru a ajuta copilul sa treaca de la biberon la cana, are pai moale si flexibil care ii permite sa bea in timp ce tine cana din orice unghi.
Conceputa pentru a ajuta copilul sa treaca de la biberon la cana, are pai moale si flexibil care ii permite sa bea in timp ce tine cana din orice unghi.
Produsul este creat pentru a proteja biberoanele din sticla Dr. Brown’s. Potrivit pentru biberoanele cu gat larg, de 150ml.
Pungile pentru depozitarea laptelui matern au un design foarte rezistent, cu fermoare duble pentru inchiderea si protejarea pretiosului lapte.
Aceeasi forma ca si tetinele Dr. Brown's gat ingust, suzetele sunt potrivite pentru copiii de 0 - 6 luni. Sunt usor de curatat si ofera siguranta in masina de spalat vase.
Baveta din silicon de la Dr. Brown’s este o baveta impermeabila, compusa din 100% din silicon moale, flexibil si durabil.
Buretele natural de mare Honeycomb Spugnificio Bellini nr.8 este un produs de ingrijire destinat pielii sensibile a bebelusilor.
Buretele natural de mare Honeycomb Spugnificio Bellini nr.12 este un produs de ingrijire destinat pielii sensibile a bebelusilor.
Canita albastra cu manere Cheers 360 de la Dr. Brown's reprezinta alegerea perfecta pentru un bebelus care se afla in perioada de tranzitie de la biberon sau sticla la canile normale. Produsul este potrivit pentru bebelusii de peste 6 luni.
Canita albastra cu pai si capac de la Dr. Brown's reprezinta alegerea perfecta pentru un copil care se afla in perioada de tranzitie de la sticla la canile normale.
Dispozitivul de hranire din silicon Fresh First este un produs sigur si usor de folosit, potrivit pentru bebelusii de peste 4 luni.
Geanta convertibila pentru biberoane Dr. Brown's este conceputa pentru biberoanele preferate ale bebelusilor, inclusiv pentru toate dimensiunile sticlelor Dr. Brown's. Sacul convertibil pentru sticla se pliaza si se fixeaza pentru o potrivire confortabila atunci cand sunt depozitate sticle mai scurte sau alte obiecte mici, cum ar fi mancarea sau gustarile pentru bebelusi.