Circulatie periferica (23)

Sortare dupa
Vitaleg, 60 comprimate, Aflofarm

Suplimente alimentare

Vitaleg comprimate este un supliment alimentar pe baza de ingrediente naturale care contribuie la ameliorarea senzatiei de picioare grele si obosite, datorita ingredientelor ce completeaza necesarul zilnic de Calciu si Vitamina C, alaturi de flavonoidele hesperdina si rutozida.
Vitaleg Depur, 30 comprimate filmate, Aflofarm

Suplimente alimentare

Suplimentul Vitaleg Depur contine extracte naturale vegetale care pot ajuta si contribui la eliminarea naturala a excesului de apa de la nivelul picioarelor si la indepartarea toxinelor din corp (proces denumit detoxifiere).
Ginkgophyt, 50ml, PlantExtrakt

Suplimente alimentare

Sustine performantele intelectuale in stari de suprasolicitare; recomandat in stari de oboseala cronica si dureri ale membrelor inferioare datorate tulburarilor de circulatie.
Vitaleg gel, 80g, Aflofarm

Suplimente alimentare

Vitaleg(r) gel este recomandat pentru ingrijirea pielii picioarelor obosite si grele la persoanele care lucreaza sau stau mult timp in picioare.
23.89 Lei
Stoc epuizat
Bio-Biloba 100mg, 30 comprimate, Pharma Nord

Suplimente alimentare

Bio-Biloba contribuie la o buna circulatie a sangelui in organism, de exemplu in creier si in vasele de sange de la extremitati. In acest fel, celulele primesc mai mult oxigen si mai multi nutrienti.
34.39 Lei
Stoc epuizat
Circulatie periferica

Circulatie periferica

Suplimente alimentare pentru circulatia periferica