Protectie anti insecte (56)

Sortare dupa
Losinit este un dispozitiv medical aplicabil pe par si scalp pentru indepartarea paduchilor de Pediculus capitis si prevenirea aparitiei oualor acestora. Solutia actioneaza prin mijloace pur fizice.
Dr. Max Spray Repelent este un produs biocid repelent destinat respingerii tantarilor (Culex pipiens) si capuselor (Ixodes ricinus) continand ca ingedient activ Citriodiol, un produs natural care este un amestec de cis si trans p-mentane-3,8-diol, extras dintr-o specie de Eucalipt (Eucaliptus citriodora).
Dr. Hart Gel calmant pentru intepaturi de insecte este un produs recomandat pentru calmarea si refacerea integritatii pielii afectate de intepaturile unor insecte.
Dezanoplum are actiunea mecanica, motiv pentru care paduchii si ouale acestora nu devin rezistenti la actiunea produsului, astfel, poate fi folosit de fiecare data cand apar paduchi.
Autan este o gama ideala de repelenti impotriva insectelor ce ofera o protectie dovedita si o viata cu mai putine griji.
Samponul SantaDerm ParasiteS este testat clinic si s-a dovedit a fi un tratament eficace impotriva paduchilor de cap si oualor acestora.
Paranix este aliatul parintilor si copiilor in lupta contra paduchilor de cap.Mod de utilizare:Utilizati Paranix pentru Preventie in fiec
Elimina paduchii de cap si ouale acestora.
Pieptenele Paranix este conceput pentru indepartarea paduchilor si a oualor acestora de pe orice tip de par (scurt, lung, buclat etc.). Dintii din met
Samponul Santaderm Parasites indeparteaza si distruge formele vii si ouale paduchilor si previne pediculoza. Produsul nu contine insecticide de natura chimica, prin urmare paduchii de cap nu pot dezvolta rezistenta la ingredientele sale.
Santaderm Gel impotriva intepaturilor de insecte este un produs recomandat pentru calmarea si refacerea integritatii pielii afectate de intepaturile unor insecte.
Gelul cu extracte de menta si ulei de cuisoare calmeaza si reface pielea afectata de intepaturile insectelor.
Samponul antipaduchi cu uleiuri esentiale Anti-lice are rol complementar pentru lotiunea Puressentiel Anti-paduchi deoarece indeparteaza lotiunea tratament din par, protejeaza parul si calmeaza scalpul.
Produsul este o bratara in trend impregnata cu extracte din plante, esente, combinate cu plante medicinale chinezesti, non toxice pentru a inlatura tantarii.
Gelul racoritor elimina rapid si eficient senzatia de mancarime si durere cauzata de intepaturile si muscaturile de insecte.
Lotiunea tratament anti-paduchi cu uleiuri esentiale Anti-lice impiedica paduchii sa dezvolte rezistenta datorita mecanismului de asfixiere.
Calmiderm calmeaza mancarimile, amelioreaza iritatiile si faciliteaza refacerea echilibrului pielii.
Mixul de uleiuri esentiale "Anti tantari" contine uleiuri care ofera o protectie naturala impotriva tantarilor.
Formeaza o pelicula transparenta flexibila, care calmeaza, previne scarpinarea, protejeaza de agresiunile externe, rezista la apa.
Plasturi pentru calmarea pielii dupa muscaturile de tantari.
Substantele naturale active care intra in componenta plasturelui contin esente ce indeparteaza tantarii.
Spray-ul repelent anti-paduchi cu uleiuri esentiale Anti-lice are actiune repelenta impotriva paduchilor.
Spray-ul bland racoritor elimina rapid si eficient senzatia de mancarime si durere cauzata de intepaturile si muscaturile de insecte.
Pentru o protectie eficienta si de lunga durata, produsele din gama Autan Family se aplica pe toate zonele expuse de pe corp, de mai multe ori pe zi,
Uleiurile esentiale Soil sunt produse dintr-o singura specie de planta si nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiasi plante.
Produsul (pastila) contine 100% esente de uleiuri naturale, care pot alunga tantarii.
Autan este o gama ideala de repelenti impotriva insectelor ce ofera o protectie dovedita si o viata cu mai putine griji.Pentru oameni ce
Protectie anti insecte

Protectie anti insecte

Produse pentru protectie anti insecte