Gerlinea

Sortare dupa
Aceste batoane asociaza gustul de ciocolata si cocos pentru o savoare speciala. Inlocuitor de masa pentru controlul greutatii (2 batoane inlocuiesc o masa la numai 235 kcal/masa) destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.
Produsul este destinat pierderii sau mentinerii greutatii, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.
Bucura-te de silueta armonioasa cu noile batoane dietetice Gerlinéa Zmeura - Ciocolata: o umplutura racoritoare de zmeura invelita in ciocolata fina. Cu un continut redus de zaharuri, bogate in proteine, sursa de vitamina C pentru vitalitate chiar si la dieta, aceste batoane sunt ideale ca snack avand numai circa 102kcal.
Inlocuitor de masa pentru controlul greutatii (2 batoane inlocuiesc o masa la numai 236kcal/masa) destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.
Batoane bogate in proteine si vitamine (intre 20 si 39% din doza zilnica recomandata), sursa naturala de calciu, cu numai 127kcal pe baton.
Inlocuitor de masa pentru controlul greutatii pentru milk-shake cu aroma de ciocolata, cu zahar si indulcitori.
Inlocuitor de masa pentru controlul greutatii (2 batoane inlocuiesc o masa la numai 235kcal/masa), destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.
Batoane bogate in proteine (22% din aportul caloric) si vitamine (B1, B6, B9, PP si E), sursa naturala de calciu, cu numai 130kcal pe baton.
Biscuiti bogati in proteine, bogati in vitaminele E, PP, B1, B2, B6 si B9.
Inlocuitor de masa pentru controlul greutatii. Destinat mentinerii greutatii, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.
Batoanele sunt destinate pierderii sau mentinerii greutatii, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar. Acestea contin 13 vitamine si 10 minerale.
Batoane bogate in proteine (22% din aportul caloric) si vitamine (B1, B6, B9, PP si E), sursa naturala de calciu, cu numai 129kcal pe baton.
Descopera gustul suprinzator al verii, cu zmeura invelita in ciocolata fina neagra la numai 102 kcal/baton.
Inlocuitor de masa pentru controlul greutatii (2 batoane inlocuiesc o masa la numai 236 kcal/masa) destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.
Batoane bogate in proteine si vitamine (intre 20 si 39% din doza zilnica recomandata), sursa naturala de calciu, cu numai 127kcal pe baton. Slabirea se obtine in cadrul unei alimentatii hipocalorice.
Bautura (concentrat) pentru reconstituire pe baza de plante cu indulcitori.
Inlocuitor de masa pentru controlul greutatii. Destinat mentinerii greutatii, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar.