Frumusete si ingrijire

  (10517)
Sortare dupa
Beneficiaza de o combinatie exclusiva de substante active, “sunsitive protection®”, un produs al departamentului de cercetare al grupului Pierre Fabre-  un complex activ fotoprotectiv compact si sinergetic, care garanteaza filtrele chimice din formulele noastre. Pre-tocoferilul, un precursor fotostabil al vitaminei e, confera protectie celulara suplimentara.
  • Protectie impotriva radiatiilor UV, hidratare si o senzatie de prospetime, datorita spray-ului cu SPF 30. Spray-ul bronzant pentru corp, SPF 30 Lancaster Sun Sport Cooling Invisible Body Mist, are un efect racoritor imediat, iar, dupa uscare, este absolut invizibil. Protejeaza impotriva intregului spectru de radiatii solare si contribuie la regenerarea pielii deteriorate in timpul bronzarii. Ofera hidratarea necesara si lasa in urma o senzatie de prospetime persistenta.
  • Special conceput pentru parul sensibilizat in urma vopsirilor repetate, a folosirii uscatorului de par, placii de intins parul, etc. Formula Forcapil® Fortifiant Kératine + ofera parului rezistenta.
  • Lotiunea are o compozitie formata din 96% secretie de melci pentru a proteja pielea, a previni pierderea umiditatii si pentru a mentine structura acesteia neteda si sanatoasa.
Frumusete si ingrijire

Frumusete si ingrijire

Produse pentru Frumusete si Ingrijire