Laica

Sortare dupa
Avand o grosime de doar 2,4cm, cantarul de persoane Laica PS7002 face parte din noua gama Laica Slim, cantare cu platforma din sticla foarte subtiri.
Capsule pentru medicament folosite la nebulizatoarele Laica MD6026 si Bodyform BM4200.
Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat de o silentiozitate exceptionala.
Laica NE2014 Aerosol permite o nebulizare foarte fina, sporind beneficiile terapiei cu aerosoli. Transforma medicamentele lichide in microgropii usor de inhalat, care ajung in cea mai profunda parte a tractului respirator.
Termometrul digital cu raze infrarosii pentru frunte detecteaza temperatura corporala in mod precis, fara a cauza dureri sau disconfort.
Avand o grosime de doar 2,6 cm, cantarul de persoane Laica PS7005 face parte din noua gama Laica Slim, cantare cu platforma din sticla foarte subtiri.
Piese de schimb pentru inhalatoarele cu compresor Laica.
Tehnologia cu ultrasunete il face extrem de silentios si asigura o vaporizare fina si prelungita.
Cantarul pentru bebelusi Laica PS3004 este cel mai nou in colectia de cantare create pentru cei mici.
Cu ajutorul aburului generat de Laica BC1005 se atinge un nivel ridicat de igiena, eliminand majoritatea germenilor nocivi pentru sugari.
Tensiometrul Laica BM2302 masoara eficient si non invaziv tensiunea arteriala (sistolica si diastolica) si pulsul.
Filtre de aer pentru aparatele cu aerosoli cu compresor Laica NE2003 si Laica NE2010.
Tensiometrul de brat Laica BM2301 este un dispozitiv medical complet automat pentru uz casnic. Acesta permite masurarea rapida a tensiunii arteriale (sistolica si diastolica) si a ritmului cardiac si indica orice aritmie.
Manseta are marimea L (30-42cm) si este compatibila cu tensiometrul BM2301 Laica.
Cantarele digitale Laica sunt concepute intr-o mare varietate de stiluri; sunt disponibile atat modele la moda, cat si modele functionale. Toate cantarele sunt fabricate la standarde foarte inalte, asigurand precizia si fiabilitatea lor.
Din inhalatorul portabil Laica NE1005E, medicamentul intra in organism prin intermediul unui filtru. Particulele cu dimensiunea de 1-5 microni patrund adanc in caile respiratorii si asigura un tratament eficient.
Laica va ofera noul cantar electronic pentru persoane PS1054, un instrument ideal pentru masurarea greutatii corporale. Avand o grosime de doar 1,8cm, cantarul Laica PS1054 face parte din noua gama de cantare Laica Slim, cu platforma din sticla securizata foarte subtire.
Avand o grosime de doar 2,5 cm, cantarul de persoane Laica PS7015 face parte din noua gama Laica Slim, cantare cu platforma din sticla foarte subtiri.
Acest cantar masoara greutatea, calculeaza procentul de grasime corporala, procentul de apa corporala, procentul de musculatura scheletica, rata metabolica bazala si indicele de masa corporala.
Laica va pune la dispozitie un tensiometru electronic pentru masurarea tensiunii arteriale si a pulsului BM1007. Tensiometrul de incheietura este un dispozitiv medical ce va permite sa va monitorizati starea de sanatate in conforul propriului camin fara a fi necesara vizita la doctor.
Tensiometrul Laica BM2604 masoara eficient si non invaziv tensiunea arteriala (sistolica si diastolica) si pulsul.
Dispozitivul se poate utiliza cu orice aparat cu compresor pentru terapie cu aerosoli marca Laica sau cu orice alt aparat cu compresor (piston) pentru terapie cu aerosoli cu un interval de presiune de functionare de 60 kPa – 120 kPa.
Termometrul digital TH3601 Laica detecteaza temperatura corpului cu simplitate.
Acest dispozitiv va permite sa va masurati rapid tensiunea arteriala acasa, astfel incat sa o puteti monitoriza zilnic.