Laica

 Laica
Sortare dupa
Adaptor pentru conectare la reteaua electrica a aparatului de aerosoli Laica NE1005.
Din inhalatorul portabil Laica NE1005E, medicamentul intra in organism prin intermediul unui filtru. Particulele cu dimensiunea de 1-5 microni patrund adanc in caile respiratorii si asigura un tratament eficient.
Cunoasterea compozitiei corporale si a metabolismului bazal permite evaluarea corecta a grasimilor in exces facand posibil corelarea alimentatiei corecte cu activitatea fizica, aceasta fiid o conditie esentiala pentru imbunatatirea calitatii vietii, a sanatatii si a patologiilor.
Laica va ofera noul cantar electronic pentru persoane PS1072, un instrument ideal pentru masurarea greutatii corporale.
Noul incalzitor digital de biberoane 2 in 1 Laica BC1004 incalzeste sigur si rapid atat biberoane, cat si borcanase si recipiente cu mancare.
Manseta are marimea L (30-42cm) si este compatibila cu tensiometrul BM2301 Laica.
Nebulizatorul NE3002 cu microcompresor pentru terapie cu aerosoli este compact si usor de utilizat, iar functionarea sa silentioasa il face perfect pentru copii.
Pulsoximetrul Laica EA1007 pentru deget este un instrument neinvaziv care permite masurarea saturatiei oxigenului arterial (SpO2) si a ritmului cardiac (frecventa pulsului).
Laica va pune la dispozitie un tensiometru electronic pentru masurarea tensiunii arteriale si a pulsului BM1007. Tensiometrul de incheietura este un dispozitiv medical ce va permite sa va monitorizati starea de sanatate in conforul propriului camin fara a fi necesara vizita la doctor.
Tensiometrul Laica BM2604 masoara eficient si non invaziv tensiunea arteriala (sistolica si diastolica) si pulsul.
Tensiometrul de brat Laica BM2605 este un dispozitiv medical complet automat pentru uz casnic.
Acest dispozitiv va permite sa va masurati rapid tensiunea arteriala acasa, astfel incat sa o puteti monitoriza zilnic.
Termometrul digital Laica TH3302 este un aparat de monitorizare a temperaturii sigur si usor de folosit. Produsul este un dispozitiv medical.
Termometrul digital cu raze infrarosii pentru frunte detecteaza temperatura corporala in mod precis, fara a cauza dureri sau disconfort.
Laica va prezinta noul aparat de aerosoli cu compresor NE2013, mai usor si mai compact decat predecesoarele modele. Datorita calitatii si performantei sale, aparatul poate fi considerat un instrument profesional.
Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat de o silentiozitate exceptionala.
Aparat aerosoli portabil cu ultrasunete Laica NE1005 pentru copii si adulti – silentios.
Cantarul pentru bebelusi PS7030 produs de Laica te ajuta sa monitorizezi cresterea si dezvoltarea copilului tau in timp.
Laica va ofera noul cantar electronic pentru persoane PS1054, un instrument ideal pentru masurarea greutatii corporale. Avand o grosime de doar 1,8cm, cantarul Laica PS1054 face parte din noua gama de cantare Laica Slim, cu platforma din sticla securizata foarte subtire.
Avand o grosime de doar 2,6 cm, cantarul de persoane Laica PS7005 face parte din noua gama Laica Slim, cantare cu platforma din sticla foarte subtiri.
Acest cantar masoara greutatea, calculeaza procentul de grasime corporala, procentul de apa corporala, procentul de musculatura scheletica, rata metabolica bazala si indicele de masa corporala.
Avand o grosime de doar 2,5 cm, cantarul de persoane Laica PS7015 face parte din noua gama Laica Slim, cantare cu platforma din sticla foarte subtiri.
Cantarele digitale Laica sunt concepute intr-o mare varietate de stiluri; sunt disponibile atat modele la moda, cat si modele functionale. Toate cantarele sunt fabricate la standarde foarte inalte, asigurand precizia si fiabilitatea lor.
Cantarele digitale Laica sunt concepute intr-o mare varietate de stiluri; sunt disponibile atat modele la moda, cat si modele functionale. Toate cantarele sunt fabricate la standarde foarte inalte, asigurand precizia si fiabilitatea lor.