Absorbante si tampoane

  (91)
Sortare dupa
Absorbante si tampoane

Absorbante si tampoane

Alegerea absorbantelor si/sau tampoanelor este personala. Unele femei prefera tampoanele (sunt mai confortabile si discrete), altele prefera absorbantele. Indiferent ce preferi insa, trebuie sa stii ca ambele produse sunt la fel de eficiente si de igienice, dupa ce te obisnuiesti cu ele. Trebuie sa alegi varianta cea mai comoda pentru tine. Ai putea, de asemenea, sa folosesti o combinatie intre un tampon si un absorbant, daca tu crezi ca ai nevoie de o protectie suplimentara. Asta se poate intampla de pilda daca ai o menstruatie abundenta, sau daca incerci pentru prima data tampoanele si vrei sa-ti dai seama care este gradul lor de absorbtie si cat de mult te protejeaza. Chiar si asa, cele mai precaute femei au intotdeauna la indemana absorbante pentru perioada de noapte. Nu uita ca durata de utilizare a unui tampon este de opt ore.

In farmacii gasesti o gama larga de absorbante si tampoane, dar daca vrei mai intai sa te documentezi poti arunca o privire la produsele de pe site. Vei gasi tampoane si absorbante cu un nivel excelent de absorbtie, cu canale curbate, cu un design subtire, usor de folosit si de suportat, cu dimensiuni diferite, potrivite diferitelor tipuri de flux. Nu uita ca un tampon trebuie schimbat la aproximativ patru ore, iar durata maxima de utilizare este de opt ore.

Gasesti de asemenea produse care au confort sporit pentru pielea delicata, ideale pentru zilele dificile, cu scurgeri mai mari, sau normale, cu aripioare, care confera o protectie sporita si pastreaza absorbantul nemiscat.

Mai poti gasi absorbante zilnice cu aloe vera, absorbante care permit pielii sa respire, cu grosime traditionala si cu o forma anatomica, absorbante zilnice din bumbac certificat organic, pulpa de celuloza certificata organic, amidon din porumb, adeziv netoxic. Invelisul moale si delicat asigura confort sporit pentru intreaga zi. Vei fi de asemenea incantata sa afli ca unele dintre aceste produse nu contin plastic, parfumuri sau clor si te ajuta sa eviti materialele sintetice si agentii iritanti pentru piele, mai ales ca este vorba despre produse pentru ingrijirea zonei intime.