Pro Natura

Sortare dupa
Util in obstructii nazale in majoritatea cazurilor de rinita de origine inflamatorie, infectioasa, alergica.
Dezobstruant nazal, imunostimulator local.
Dezobstruarea foselor nazale, usurarea respiratiei, antialergicProdusul contine apa de mare filtrata microbiologic ce ajuta la indepartarea crustelor si mucozitatilor, curatand fosele nazale.
Gastro bicarbonat de sodiu Pro Natura este un supliment alimentar care contribuie la reglarea pH-ului esofagogastroduodenal prin aport de nutrienti alcalinizanti - bicarbonat de sodiu si lithothame (alga marina cu un continut bogat in saruri si minerake).
Laptisorul de matca contine proteine, lipide, enzime, glucide, vitamine si substante minerale.
L-arginina si Tribulus Terrestris favorizeaza erectia prin dilatarea corpilor cavernosi, imbunatatind dinamica sexuala.
Ridichea neagra este un puternic antioxidant, care sprijina organismul in perioadele reci in cazul racelilor si gripelor.
Ginsengul Rosu Pro Natura favorizeaza eritropoieza si sustine refacerea si activitatea celulei hepatice.
Este indicat nou-nascutilor, copiilor si adultilor care prezinta afectiuni ale mucoasei nazale.
Astragalus este un imunostimulator, activeaza limfocitele T si celulele NK, stimuleaza functia de fagocitoza a macrofagelor, regleaza nivelul de IgA, IgG.
Bilolit este un supliment alimentar care contribuie la mentinerea in limite normale a concentratiei lipidelor totale si colesterolului seric.
Produsul este potrivit ca adjuvant in diabet zaharat I si II, pancreatite cronice, homeopatii cronice.
Produsul este un puternic antioxidant, reducand degradarea tesuturilor si diminuand intensitatea proceselor de imbatranire.
Util in rinosinuzite acute si cronice: adjuvant in caz de atrofie a mucoasei nazale.
Spray-ul Eros este un tonic sexual si afrodisiac. Acesta mareste fluxul sanguin in zona pelvina, stimuland erectia si imbunatatind astfel performantele sexuale.
Siropul din Ridiche Neagra este un antiviral, antibacterian, imunostimulator, tonic si detoxifiant.
Alcool Stop este un supliment alimentar care asigura o crestere a capacitatii de eliminare a alcoolului din sange, mentinand echilibrul intern.
Produsul este un aminoacid esential pentru sinteza acizilor nucleici AND si ARN, contribuie la detoxifierea organismului, fiind protector hepatic.
Prosta Vital este un antiinflamator si antiandrogenic.
Sunatoare si Ginseng Pro Natura este un supliment alimentar care poate diminua disconfortul de la nivelul mucoaselor bronhice si urogenitale si poate reduce ulceratiile mucoasei gastro-duodenale.
Valeriana este un supliment alimentar care are efect relaxant si sedativ; ajuta la obtinerea unui somn linistitor, odihnitor, la reducerea starii anxioase; favorizeaza relaxarea musculara.
Util in obstructii nazale in majoritatea cazurilor de rinita de origine inflamatorie, infectioasa.