Stada

Sortare dupa
Hirudoid crema este un produs indicat in caz de tromboflebita superficiala, hematoame, edeme, arsuri, stari inflamatorii ale varicelor etc.
Buprofess se utilizeaza la adulti si adolescenti cu o greutate mai mare de 40 kg (cu varsta mai mare de 12 ani) in tratamentul simptomatic pe termen scurt al: durerii usoare pana la moderate; febrei.
Formula naturala si emolienta care adera la mucoasa cailor respiratorii protejand impotriva agresiunii factorilor iritanti. Extractul de Nalba mare ca
Contribuie la suplimentarea dietei zilnice cu bacterii benefice pentru colonizarea tractului gastrointestinal, locul principal de dezvoltare a sistemului imunitar.
Colagenul este considerat a fi esential pentru buna functionare a sistemului osos. Colagenul de tip I este tipul de colagen cel mai des intalnit i
Cetebe Imuno-Active este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Cetebe Imuno-Active contine Vitamina D3, Zinc si granule cu eliberare prelungita pe baza de V
Cetebe Imuno-Active este un supliment alimentar ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Cetebe Imuno-Active contine Vitamina D3, Zinc si granule cu eliberare prelungita pe baza de Vitamina C.
Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la metabolismul energetic normal, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la reducerea oboselii si a epuizarii.
ViruProtect spray este un remediu pentru gripa si raceala, fiind usor de administrat, inclusiv in cazul copiilor. Actioneaza exact in locul instalarii virusurilor, in cavitatea bucala si in gat.
ViruProtect Stada reprezinta o inovatie absoluta, sub forma de spray oral, ce actioneaza impotriva virusurilor de raceala si gripa exact acolo unde acestea se instaleaza, respectiv in cavitatea bucala si in gat.
Cetebe Herbal este un produs premium inovativ cu un o doza mare de vitamina C si zinc pentru sustinerea sistemului imunitar, fiind imbogatit cu un mix optim de 4 extracte de plante care sunt folosite in mod traditional pentru sustinerea sistemului respirator.