Hada Labo Tokyo

Sortare dupa
Este un produs cu consistenta usoara de gel si absorbtie rapida. Ofera un adevarat efect de hidratare si revitalizare pentru piele, combinand efectele a trei produse cosmetice: crema, ser si masca.
Produs hidratant de curatare, delicat si spumant, cu textura cremoasa, curata pielea, protejand-o si mentinand, in acelasi timp, hidratarea pielii. Produsul este potrivit pentru pielea sensibila.
Ofera o doza mare de hidratare pentru piele, ajutand-o sa-si pastreze nivelul de hidratare timp de mai multe ore. Serul reduce semnele vizibile de oboseala, lasand pielea sa para sanatoasa si sa se simta reimprospatata si reintinerita.
Lotiunea mata, super hidratanta pentru barbati cu Super Hyaluronic Acid si formula Lock-in-Moist este un hidratant facial mat usor absorbit in piele, echilibrat cremos, pentru utilizare frecventa.
Crema intens hidratanta cu Super Hyaluronic AcidTM – o combinatie japoneza unica de 3 tipuri de acid hialuronic, ce hidrateaza profund si netezeste pielea, redandu-i finetea.
Aceasta lotiune anti-imbatranire super hidratanta este usor absorbita in piele, avand rol hidratant de reintinerire si este dezvoltata cu formula LOCK-in-MOIST (pentru mentinerea de durata a umiditatii pielii), fiind destinata aplicarii frecvente.
Lotiunea No.1 super hidratanta este un hidratant facial usor absorbabil in piele, in cateva secunde, pentru aplicare frecventa, dezvoltat cu formula LOCK-in-MOIST (pentru mentinerea de durata a umiditatii pielii).
Crema hidratanta, antirid si de lifting (intindere a structurilor cutanate lasate), cu textura usoara, reintinereste ovalul fetei si recontureaza trasaturile. Ridica obrajii cazuti si subtiaza barbia, facand fata sa para mai tanara si sa se modeleze in forma de V.
Este o lotiune cu textura usoara, dezvoltata in laboratoarele japoneze, cu SPF 50 care garanteaza o protectie ridicata impotriva razelor solare.
Este o crema cu textura usoara, dezvoltata in laboratoarele japoneze, cu SPF 50 care garanteaza o protectie ridicata impotriva razelor solare.
Este o lotiune cu textura usoara, dezvoltata in laboratoarele japoneze, cu SPF 30 care garanteaza o protectie ridicata impotriva razelor solare.