Saruri de rehidratare (7)

Sortare dupa
Rehydrol reprezinta o solutie rapida si moderna pentru rehidratarea celor mici, dar si adultilor, recomandata in cazurile de diaree, stari febrile sau varsaturi.
Sun-Lyte saruri de rehidratare contribuie la prevenirea deshidratarii la copii si compenseaza rapid lichidele si electrolitii pierduti in caz de diaree si/sau varsaturi.
Suplimentul alimentar cu electroliti pentru hidratare si mineralizare are aroma de lamaie si menta. Litorsal este un produs care ofera hidratare si ajuta la mentinerea echilibrului electrolitic al corpului prin continutul de minerale si vitamina C.
Este indicat in deshidratari de diferite etiologii (varsaturi, transpiratii excesive, febra, aport necorespunzator de lichide), tulburari de tranzit intestinal.
Stoperol Rehydro, solutie de electroliti pentru rehidratarea organismului, bazata pe recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii.
REHISOL PLUS este un supliment alimentar pe baza de saruri minerale si Saccharomyces boulardii. Sarurile minerale sunt utile pentru furnizarea suplimentara a acestor nutrienti in dieta zilnica.
Asigura rehidratarea intregului organism in caz de diaree, varsaturi, consum redus de lichide la sugari si copii.
Saruri de rehidratare

Saruri de rehidratare

Saruri de rehidratare