Gerble Expert Dietetic

Sortare dupa
Gerble raspunde nevoilor persoanelor alergice si suferind de intolerante alimentare. Garantat fara gluten, lapte, lactoza.
Un biscuit contine 47kcal. Fara zahar adaugat si cu continut scazut de acizi grasi saturati (-73% fata de majoritatea biscuitilor de pe piata). Cu maltitol ce are impact redus asupra glicemiei.
Prajituri moi fara zaharuri, fara coloranti, cu indulcitori si continut redus de acizi grasi saturati. Consumul de alimente care contin maltitol ca inlocuitor de zahar determina o crestere mai mica a nivelului glucidelor din sange in comparatie cu alimentele continand zahar.
O reteta clasica, adaptata persoanelor cu intoleranta la gluten. Destinati celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten.
Acest produs are cu 52% mai putine zaharuri si 64% mai putin acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor similari din piata fiind ideali pentru micul dejun.
Biscuitii au coji de citrice confiate cu un continut foarte redus de sare (-90%).
Biscuitii cu mere au un continut redus de sare (-86%), un continut redus de acizi grasi saturati (-79%) si un continut redus de zaharuri (-61%), comparativ cu media biscuitilor din piata.
Biscuitii cu soia si smochine, bogati in fibre si in vitamina B9, reprezinta o sursa de magneziu + vitaminele B1 si E. Magneziul contribuie la un metabolism energetic normal si la reducerea oboselii, vitaminele E au rol antioxidant.
Gerble raspunde nevoilor persoanelor alergice si suferind de intolerante alimentare. Garantat fara gluten, lactoza, lapte.
Gerble raspunde nevoilor persoanelor alergice si suferind de intolerante alimentare.
Contine zaharuri natural prezente in ingredientele produsului.
Ciocolata cu lapte, cu continut redus de zahar, cu indulcitor. Gama Glucoregul este destinata regimurilor hipoglucidice. Produsul poate fi recomandat de medic in componenta regimurilor diabeticilor.
Biscuiti si fursecuri recomandate in dietele fara gluten, persoanelor celiatice sau celor care sunt nevoiti din diverse motive sa consume produse fara gluten din diferite motive pentru o perioada scurta sau lunga de timp.
Prajituri cu nuci si cu ciocolata, sursa de Omega 3.
Biscuiti cu miere si faina de castane, sursa deomega 3, sursa de vitaminele B6 si B12.
Biscuiti bogati in magneziu (2 biscuiti = 19% din consumul zilnic de referinta; magneziul contribuie la reducerea oboselii), vitaminele E (rol antioxidant), B1, B9, sursa de vitaminele B5, B6 si PP, cu -35% zaharuri si -82% acizi grasi saturati, comparativ cu media biscuitilor din piata.
Gerble raspunde nevoilor persoanelor alergice si suferind de intolerante alimentare. Garantat fara gluten, lapte, lactoza.
Biscuiti cu mere si alune de padure, cu continut redus de sare, cu vitamine B1.B2, B9 si E,  PP si B6. Fara coloranti, fara conservanti (conform reglementarilor in vigoare), arome exclusiv naturale. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.
Biscuitii au un continut redus de zaharuri (-87%), comparativ cu biscuitii obisnuiti. Cu maltitol, impact redus asupra glicemiei. Consumul de alimente care contin maltitol ca inlocuitor de zahar determina o crestere mai mica a nivelului glucidelor din sange in comparatie cu alimentele continand zahar.
Pandispan umplut, fara gluten, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten. Destinat celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit.) sau de alta natura (probleme de piete). Lant de productie garantat fara gluten.
Paine feliata, fara gluten, cu maia, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten.
Produs intr-o unitate ce utilizeaza nuci, lupin, oua, lapte, susan si soia. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.
De peste 90 de ani, Gerble extrage din natura cele mai bune ingrediente. Biscuitii Gerble va aduc in componenta lor nutrienti esentiali ce contribuie la starea de bine.
Biscuiti cu seminte de chia ce au un continut redus de acizi grasi, reprezantand o sursa de Omega 3.