Braun

Sortare dupa
Termometrul digital 3 in 1, cu varf flexibil PRT 1000.
Mansonul tensiometrului ActivScan™ 9 asigura o potrivire perfecta pe brat pentru o acuratete maxima.
Acuratete profesionala dovedita clinic conform metodei Societatii Europene de Hipertensiune.
Aspiratorul nazal manual Braun este un dispozitiv usor de utilizat care ajuta la hranire, respiratie si somn, oferind o usurare instantanee a congestiei nazale la cei mici.
Recomandat pentru sugari, copii si adulti. Age Precision - interpretarea valorii temperaturii in functie de varsta, pentru intreaga familie. Cu afisaj care se coloreaza diferit, in functie de interpretarea temperaturii.
Monitorizarea rapida si inteligenta a sanatatii inimii. Dispozitiv compatibil prin Bluetooth® cu smartphone. Ai acces instantaneu la datele privitoare la sanatatea inimii tale.
Prin designul sau compact, Braun ThermoScan® 3 (IRT3030) este foarte simplu, bland si rapid de utilizat.
Poate fi folosit inca de la nastere.Curata rapid si usor nasucurile infundate.
Braun ExactFit 1 este un tensiometru pentru bratul superior, usor de utilizat, care va va permite sa va monitorizati cu usurinta si cu precizie tensiunea arteriala la domiciliu.
Filtre de unica folosinta pentru aspirator nazal manual BNF020, destinate utilizarii exclusive impreuna cu aspiratorul nazal Braun.
Setul de anestezie contine: ac Perican G 18 de 1,3x 80mm (bizou Tuohy), cateter G20 (cu 3 deschideri laterale) din poliamida, de 0,85 mm x 0,45
ThermoScan 7 este termometrul auricular de la Braun cu cea mai mare acuratete, datorita varfului pre-incalzit si al sistemului de pozitionare ExacTemp®
Termometrul digital 3 in 1, cu varf flexibil PRT 1000
Aport de aminoacizi si o cantitate limitata de electroliti pentru nutritie parenterala, in situatiile in care nutritia orala sau enterala este imposibila, insuficienta sau contraindicata. Pentru adulti, adolescenti si copii cu varsta peste 2 ani.
Solutie de carbohidrat pentru terapie lichidiana intravenoasa. Solutie vehicul pentru medicamente compatibile.
Concentrat pentru solutie perfuzabila recomandat in tratamentul deficitului de potasiu, in special atunci cand acesta este insotit de catre alcaloza hipocloremica.
Tratamentul deshidratarilor izotone sau hipotone prin pierdere de lichid extracelular (diureza excesiva, gastroenterite, dieta cu restrictie salina).
Tratamentul curativ al infectiilor determinate de bacterii anaerobe sensibile
Paracetamol B. Braun este indicat pentru: tratamentul de scurta durata al durerii moderate, in special in urma unei interventii chirurgicale; tratamentul de scurta durata al febrei, atunci cand administrarea intravenoasa este justificata clinic de necesitatea de a trata urgent durerea sau hipertermia si/sau nu este posibila administrarea pe alte cai.
Indicatii: hiponatremie, hipocloremie, hiperhidratare hipotonica.
profilaxia insufucientei renale acute (dupa un raspuns pozitiv la testarea solutiei), scaderea presiunii intracraniene, fortarea diurezei pentru a stimula excretia urinara a substantelor toxice, tratament sistemic in glaucomul acut.
Tratamentul deficitului de potasiu, in special daca e insotit de alcaloza hipocloremica. Forma de concentrat pentru solutie perfuzabila este recomandata daca potasiul nu poate fi administrat pe cale orala sau cand hipokaliemia este marcata. Aportul de potasiu in cadrul nutritiei parenterale.
Substituent plasmatic coloidal de volum pentru: Profilaxia si tratamentul hipovolemiei relative sau absolute si a socului; Profilaxia hipotensiunii arteriale, de exemplu in timpul anesteziei epidurale sau spinale; Hemodilutie acuta izovolemica; Expansiune volemica pentru circulatie extracorporala (de exemplu by-pass coronarian).
Hiponatremie; Hipocloremie; Hiperhidratare hipotonica.