Polisano

Sortare dupa
Pararemin este un medicament OTC utilizat de catre adulti, adolescenti si copii cu varsta mai mare de 12 ani pentru tratamentul simptomatic al durerilor usoare si medii cu diferite localizari, precum dureri de cap, de dinti, in caz de menstruatie dureroasa, durere reumatica si pentru tratamentul durerii si febrei asociate cu raceala si gripa.
Primunat® Forte + Lactoferina si Quercetina contine un complex unic de fitoextracte standardizate si nutraceutice cu eficacitate recunoscuta antivirala, avand o compozitie complexa ce cuprinde o glicoproteina multifunctionala, un bioflavonoid, trei vitamine si un mineral ce actioneaza sinergic in sustinerea managementului infectiilor virale.
Ibuvalen Duo este un medicament OTC care are in compozitie ibuprofen si fosfat de codeina hemihidrat. Ibuprofenul apartine unui grup de medicamente denumite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS), care actioneaza prin schimbarea raspunsului organismului la durere, inflamatie si febra. Codeina apartine unei clase de medicamente denumita analgezice opioide, care amelioreaza durerea prin actiunea lor.
Vitamina C 1000mg + vitamina D3 si zinc este un supliment alimentar care contribuie la mentinerea rezistentei fiziologice a organismului, la functionarea normala a sistemului imunitar si la reducerea oboselii si extenuarii.
BILL UTIL este util pentru compensarea deficitului de bila.
INISTRESS® Duo este un supliment alimentar alcatuit din 2 componente:- LINISTRESS® Duo/Relaxare – combinație de extracte vegetale,- LINISTRESS
Paracetamol 500mg comprimate este un medicament care are proprietati analgezice si antipiretice bine cunoscute, prin inhibarea ciclooxigenazei. Efectul analgezic si antipiretic este maxim la 1-3 ore si dureaza 3-4 ore de la administrare.
Tugriss comprimate pentru supt contribuie la calmarea tusei, la reducerea senzatiei de gat iritat.
Calciu + Magneziu + Zinc + Vitamina D3 este un supliment alimentar care ofera trei minerale esentiale pentru corpul uman: calciu, magneziu si zinc. Aceasta combinatie de minerale cu vitamina D3 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si la procesul de diviziune celulara.
Silimarina Forte 150 mg comprimate contine substante bioactive naturale care ajuta la intretinerea, protejarea, recuperarea sau chiar accelerarea recuperarii functiilor ficatului.
Silymarin Milk Thistle 1000 mg capsule este un supliment alimentar care imbunatateste functionarea ficatului.
MobilKomplex este un supliment alimentar, cu o compoziţie bazata pe asocierea a 5 ingrediente active.
Ibuvalen 400 mg capsule este un medicament care face parte din grupa farmacoterapeutica: medicamente antiinflamatoare si antireumatice, nesteroidiene, derivati din acid propionic.
Uribene Plus este un supliment alimentar, cu o compozitie bazata pe extracte de origine vegetala: extractul din fructe de merisor-american (Vaccinium macrocarpon) si extractul uscat din frunze de Salvie (Salvia officinalis), si un ingredient de sinteza: albastru de metilen.