Uractiv

Sortare dupa
Uractiv Control contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar si ajuta la buna functionare a musculaturii care controleaza retinerea urinei.
Uractiv Litho sustine functia excretorie a rinichilor si contribuie la mentinerea sanatatii aparatului urinar.
Uractiv Mami este o formula special conceputa in mentinerea sanatatii tractului urinar. Datele stiintifice au aratat ca merisorul si echinacea sunt in topul plantelor medicinale utilizate la gravide datorita riscului minim asupra evolutiei sarcinii.
Alinan Uractiv Sirop este conceput special pentru copiii cu varsta de peste 1 an, preparat din ingrediente naturale, atent alese, cu doze riguros stabilite, fiind bine tolerat si usor de administrat.
Uractiv Man este o formula speciala ce contine extracte vegetale standardizate si seleniu, care contribuie la mentinerea sanatatii prostatei, a aparatului reproducator masculin, la scaderea frecventei urinarilor si la imbunatatirea calitatii vietii sexuale.
Uractiv Alkasolv este o solutie eficienta pe termen lung pentru preventia aparitiei calculilor renali prin controlul eliminarilor de calciu in urina si a echilibrului pH-ului urinar la o valoare care sa impiedice precipitarea sarurilor de calciu din urina sub forma de calculi.
Uractiv D-manoza 500mg favorizeaza diureza si contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar.
Uractiv D-manoza 1500 mg favorizeaza diureza si contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar.
Acidurin, prin combinatia atent aleasa de extract de Solidago virgaurea si metionina, ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar la persoanele predispuse la formarea de struvite si/sau brushite.
Alkalium este un supliment alimentar destinat mentinerii sanatatii tractului urinar. Produsul contribuie la imbunatatirea functiei excretorii si are efecte benefice asupra echilibrului hidroelectrolitic.
Uractiv contine cantitatea optima de substante active care contribuie la mentinerea sanatatii aparatului urinar si sustine functia excretorie a rinichilor.
Uractiv Forte este un supliment alimentar ce mentine functionarea normala a rinichilor si contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substantelor nocive, a produsilor toxici, a substantelor straine sau in exces rezultate din procesele metabolice.
Uractiv Sensitive este un gel intim special conceput pentru utilizare zilnica, fara parabeni si fara SLS, care calmeaza disconfortul vaginal (iritatii, roseata sau mancarimi) si imbunatateste microflora naturala.