Mama si copilul (2967)

Sortare dupa
Mama si copilul

Mama si copilul

Atunci cand un copil vine pe lume, parintii au nevoie de multe lucruri, atat pentru mama cat si pentru cel mic. Cele mai multe astfel de produse pot fi achizitionate de la farmacie, iar daca parintii nu sunt foarte siguri cu privire la ce ar avea nevoie, pot intreba medicul pediatru sau farmacistul. In toate farmaciile exista un spatiu dedicat produselor pentru mama si copil.

De asemenea, viitoarele mamici ar trebui sa intrebe din vreme ce ar trebui sa ia de acasa pentru perioada nasterii, pentru ca regulile pot sa difere de la un spital la altul. Intereseaza-te din vreme care sunt produsele pe care spitalul le pune la dispozitie pentru proaspetele mamici. Din bagajul tau nu ar trebui sa lipseasca tampoanele speciale pentru lauze, tampoanele absorbante pentru sani, crema speciala pentru mameloane (pe baza de lanolina), servetele umede pentru zona intima.

Pentru cand bebelusul va ajunge acasa, vei avea nevoie de termometru de camera, termometru de baie, termometru pentru copii cu varf flexibil, lampa de veghe, umidificator de camera, sampon, ulei pentru masaj, lotiune de corp, sapun sau gel de dus, scutece, servetele umede, pompita pentru nas, betisoare pentru urechi cu opritor, ser fiziologic pentru curatarea nasului si ochilor, comprese sterile, crema impotriva iritatiilor de scutec, servetele uscate.


In farmacii exista foarte multe produse pentru copii. Nu numai ca sunt sigure din punct de vedere calitativ, dar beneficiezi si de consiliere din partea farmacistului, la nevoie. Asigura-te intotdeauna ca produsele achizitionate sunt de o calitate superioara si nu pot afecta sanatatea ta sau a copilului.


Multe produse pentru copii, produse cosmetice pentru copii, produse pentru sarcina si alaptare pot fi cumparate online si asta reduce considerabil efortul depus. Asigura-te intotdeauna ca produsul pe care il cumperi este exact ceea ce ai nevoie.