Smileat

Sortare dupa
Biscuitii cerculete bio din grau spelt si mar +6 luni de la Smileat sunt un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi.
Gustarea piure bio din banane, iaurt si ovaz, +12 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Gustarea piure bio din mix de fructe +6 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Infuzia pentru Vise Placute +6 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Aceasta mancare Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Piureul bio de legume cu merluciu, biban si ulei masline +8 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Cerealele bio cu 7 Super Cereale +6 luni de la Smileat sunt un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi.
Cerealele fara gluten bio cu quinoa +4 luni de la Smileat sunt un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Gustarea piure bio din avocado si afine, +6 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Gustarea piure bio din banane si capsuni +6 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Gustarea piure bio din lapte de migdale, cacao si capsuni, +9 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Gustarea Triboo este preparata din piure de mere organice. Are o textura foarte fina si o aroma dulce, contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Piureul bio cu brocoli, pastarnac, miel si ulei masline +8 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Piureul bio de legume cu fasole alba, vitel si ulei masline +8 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Piureul bio de legume cu merluciu si ulei masline +8 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Piureul bio din mix de fructe +4 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Piureul bio din piersici si zmeura +8 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Pufuletii Smilitos bio cu ulei de masline, banane si capsuni, +6 luni de la Smileat sunt un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contin ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Gustarea piure bio din cirese, acai si amaranth, +8 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Gustarea piure bio din lapte de migdale, mango si ananas, +9 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Aceasta mancare Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Piureul bio de legume cu dovleac, dovlecel si ulei masline +6 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Piureul bio de legume cu pui, orez si ulei masline +6 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.
Piureul bio din mere si portocale +4 luni de la Smileat este un produs de calitate inalta, special creat pentru bebelusi si contine ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.