Ingrijire ochi (14)

Sortare dupa
Servetelele sterile Iridium sunt utilizate in mod specific pentru toaleta oculara a nou-nascutului, copilului si adultului. Iridium este un servetel d
Plasture ocular Opticlude Junior este un produs pentru copii, ideal pentru tratamentul ambliopiei (ochiului lenes) si strabismului (ochilor incrucisati), ca parte a tratamentului recomandat de medic.
Servetele sterile pentru igenta oculara, de unica folosinta.
Pansamentul Opticlude este folosit pentru ocluzia ochiului in tratamentul ambliopiei si strabismului la copii.Opticlude este disponibil in doua va
Sunt servetele sterile moi de unica folosinta fabricate dintr-un material netesut, ce hidrateaza si curata pleoapele si genele.
Plasturi pediatrici sterili, hipoalergenici, de unica folosinta, ambalati individual sunt confectionati dintr-un material moale si confortabil, cu proprietati optime de rezistenta si flexibilitate.
Plasturi pediatrici sterili, hipoalergenici, de unica folosinta, ambalati individual sunt confectionati dintr-un material moale si confortabil, cu proprietati optime de rezistenta si flexibilitate.
Serul fiziologic Physio Solution este o solutie monodoza, fara conservanti sau agenti tampon, care actioneaza prin forte de frictiune mecanice, fiind, prin urmare, indicata in special pentru persoanele cu ochi si nari sensibile.
Serul fiziologic este recomandat pentru spalarea zilnica a narilor si ochilor la nou-nascuti, copii si adulti.
Serul fiziologic este o solutie monodoza care nu contine substante tampon si conservanti. Acesta actioneaza eliminand mucusul si particulele, fiind recomandat in special persoanelor cu sensibilitate la ochi si la nas.
Serul fiziologic este indicat ca solvent pentru medicamentele care trebuie administrate intravenos (in vena), intramuscular (in muschi) sau subcutanat (sub piele), ca suport pentru adaugarea unor medicamente.
Solutia este noninjectabila si destinata igienei nazale si oculare a bebelusilor, a copiilor si a adultilor. Contine clorura de sodiu si apa purificata.
Infant UNO Ser fiziologic este o solutie sterila ambalata in monodoze, netamponata si fara conservanti, care actioneaza prin eliminarea mucusului si particulelor, potrivita pentru nou-nascuti, copii si persoane adulte cu sensibilitati oculare si/sau nazale.
Imbunatateste acuitatea vizuala si sanatatea ochilor.
Ingrijire ochi

Ingrijire ochi

Produse ingrijire ochi pentru bebelusi