Patch Holic

  (4)
Patch Holic
Sortare dupa
  • Masca faciala tip servetel hidratanta, care confera luminozitate pielii, formulata cu un complex de vitamine B12, C si E, extract de lamaie, extract de orez si cinci tipuri de acid hialuronic.
  • Masca nutritiva pentru fata, asigura o ingrijire eficienta tuturor tipurilor de piele. Aceasta este imbogatita cu ceramide, care este un ingredient esential pentru refacerea microbiomului pielii. In plus, produsul este imbogatit cu extract de portulaca si extract de lotus pentru efecte antioxidante si hidratante. Microfibra hipoalergenica adera perfect la suprafata pielii, o hidrateaza intens si o hraneste cu substante vitale, lasand-o catifelata si stralucitoare. Masca ofera rezultate bune chiar dupa prima utilizare.
  • Aceasta masca este un adeavarat complex de vitamine pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibila. Masca ofera rezultate maxime chiar dupa prima utilizare. Combinatia de extracte naturale din compozitie – centella asiatica, extract de romanita, extract de trandafir, extract de busuioc, extract de menta, extract de susan sclbatic, extract de kaki, ofera pielii tale tot de ce are nevoie: hidratare, calmare, revitalizare, luminozitate si protectie contra imbatranirii.
  • Masca servetel nutritiva pentru fata, asigura o ingrijire eficienta tuturor tipurilor de piele. Aceasta este imbogatita cu ceramide, care este un ingredient esential pentru refacerea microbiomului pielii. In plus, produsul este imbogatit cu extract de portulaca si extract de lotus pentru efecte antioxidante si hidratante. Microfibra hipoalergenica adera perfect la suprafata pielii, o hidrateaza intens si o hraneste cu substante vitale, lasand-o catifelata si stralucitoare. Masca ofera rezultate maxime chiar dupa prima utilizare.