Wet Brush

Sortare dupa
Are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Perie de par Wet Brush Mini are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Peria de par Happy Hair Fantasy are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi, naturali si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau despicarii firului de par.
Peria de par pentru copii Kids Detangler Unicorn are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau despicarii firului de par.
Peria de par neagra Mini Detangler are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau despicarii firului de par.
Peria de par Wet Brush Go Green are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau des
Peria de par pentru copii Kids Detangler Ice Cream are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau despicarii firului de par.
Peria de par de culoare neagra pentru barbati Detangler are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau despicarii firului de par.
Peria de par mov Original Detangler are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau despicarii firului de par.
Peria de par roz Original Detangler are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau despicarii firului de par.
Peria de par are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Perie de par Wet Brush are un design revolutionar, folosita pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Peria de par maro pentru barbati Detangler are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau despicarii firului de par.
Peria de par neagra Original Detangler are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, protejand impotriva ruperii sau despicarii firului de par.
Pieptenele de par pentru are un design revolutionar, pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Pieptenele de par pentru are un design revolutionar, pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Pieptenele de par pentru are un design revolutionar, pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Cea mai buna perie pentru descurcat parul, Wet Brush a devenit accesoriul esential de frumusete si ingrijire, o rutina rapida, usoara si distractiva de ingrijire a parului in intreaga lume.
Perie de par Wet Brush Happy Hair Mini are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe. Perii foarte moi, naturali si flexibili trec prin parul incurcat fara durere, pro
Peria se mandreste cu toate avantajele WetBrush-ului clasic, cum ar fi perii IntelliFlex, care descurca usor parul, fara sa agreseze scalpul.
Perie de par are un design revolutionar, pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Perie de par are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Perie de par are un design revolutionar pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.
Perie de par Wet Brush are un design revolutionar, folosita pentru a descurca parul incalcit fara a-l rupe.