The conscious

  (22)
The conscious - in armonie cu natura

In misiunea de a schimba pielea si planeta

Formule clinice imbunatatite organic si testate dermatologic, cu tuburi din trestie de zahar regenerabile, sticle si borcane din sticla reciclata.

Frumusete curata

Frumusete curata

Formula clinica cu ingrediente organice, fara SLS, parabeni, ftalati, formaldehide si eliberatori de formaldehida, oxibenzona, gudron de carbune, hidrochinona si triclosan.

De incredere

De incredere

Avand incredere in proprietatile benefice ale naturii, produsele noastre unice sunt concepute din ingrediente naturale si sunt imbunatatite organic.

Vegan

Vegan

Adoptam societatea vegana – produsele noastre de infrumusetare la preturi accesibile, dar de lux, sunt create fara produse de origine animala, subproduse sau derivate.

Sustenabil & Responsabil

Sustenabil & Responsabil

Fabricate in Europa cu mai putine materiale de ambalare, utilizam surse responsabile pentru a reduce impactul asupra mediului si cantitatea de deseuri. Conversia ambalajelor in optiuni reciclabile si regenerabile nu numai ca prezerva resursele fosile, dar reduce si emisiile de CO2.

Testate pe oameni, nu pe animale

Testate pe oameni, nu pe animale

Urmand standarde riguroase si atente – de la fabricatie, sursa de aprovizionare cu ingrediente si pana la produsul final – suntem mandri sa sustinem PETA si sa fim complet Cruelty Free, fara produse testate pe animale.

Impact pozitiv

Impact pozitiv

Ajutam la reducerea emisiilor de CO2 prin plantarea de copaci si sprijinim operatiunile de curatare a plajelor, a oceanelor si a plasticului prin sustinerea comunitatilor locale si globale.

Sortare dupa
The conscious

The conscious