Termometre pentru copii (23)

Sortare dupa
Kitul de ingrijire si igiena nou-nascut contine 9 produse esentiale, intr-un suport elegant si practic, care ajuta in ingrijirea si igiena copilului, inca de la nastere. Acesta este ideal pentru ingrijirea nou-nascutului atat acasa, cat si in calatorii.
Termometrul Duo cu infrarosu este un termometru performant care permite masurarea imediata si exacta a temperaturii. Acesta este destinat masurarii temperaturii corpului uman de la nivelul fruntii sau a urechii.
Termometrul non contact multifunctional este un dispozitiv modern cu utilizare multipla, care utilizeaza un senzor de infrarosii pentru a masura rapid, in cca 1 secunda, temperatura corpului uman la persoanele de toate varstele cat si a obiectelor, lichidelor sau camerei.
Efortul sau eventualul stres provocate de actul masurarii temperaturii sunt minimizate prin citiri imediate si precise la nivelul fruntii.
Termometrul digital 3 in 1, cu varf flexibil PRT 1000.
ThermoScan 7 este termometrul auricular de la Braun cu cea mai mare acuratete, datorita varfului pre-incalzit si al sistemului de pozitionare ExacTemp®
Termometru digital ce masoara temperatura in 10 secunde.
Primul set pentru ingrijirea bebelusului contine toate produsele esentiale de ingrijire intr-un set complet atat pentru baietei, cat si pentru fetite.
Termometrul digital 3 in 1, cu varf flexibil PRT 1000
Termometrul se foloseste pentru masurarea temperaturii din incaperi.
Termometrul digital rezistent la apa este un dispozitiv de monitorizare a temperaturii sigur si usor de folosit, dotat cu un ecran LCD usor de citit, iar intregul ansamblu nu contine substante periculoase cum sunt sticla sau mercurul.
Termometrul digital cu raze infrarosii pentru frunte Laica TH1000 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur, rapid si usor de folosit datorita tehnologiei de masurare cu cu infrarosu. Laica TH1000 este un dispozitiv medical.
Termometrul de baie masoara temperatura apei din cada bebelusului.
Termometru de baie este un dispozitiv care masoara digital, temperatura apei din cadita sau temperatura camerei.
Acest termometru are o scara de temperatura mai mare si mai clara pentru o citire mai usoara, precum si o indicatie suplimentara referitoare la temperatura potrivita a apei baitei copilului (36°-37°C).
Cine a spus ca nu poti masura grija? Thermoval Baby, noul termometru cu infrarosu, non-contact, te ajuta sa verifici temperatura bebelusului ori de cate ori doresti, fara a-l deranja.
Un termometru de baie fara mercur eficient si usor de folosit, in deplina siguranta pentru copil. El indica temperatura perfecta pentru apa din cada, in timp ce este si o jucarie dragalasa care le atrage atentia prin forma si culoare si ii inveseleste.
Un termometru de baie fara mercur eficient si usor de folosit, in deplina siguranta pentru copil.
Un prieten indragit de fiecare copil, Unii bebelusi se tem de apa, in timp ce altii adora momentul baii.
Termometrul fara contact OROMED ORO-T30 BABY are functia de identificare a nivelului de temperatura cu ajutorul a trei culori: la masurarea temperaturii pe frunte, cand temperatura este = 37,4 -> 37,9°C, se va aprinde ecranul in portocaliu, iar cand temperaura este >= 38,0°C ecranul va fi rosu.
Termometru digital pentru masurarea temperaturii baii si dormitorului bebelusului.
Termometru non contact cu infrarosu pentru frunte model THD2FE.
Masoara temperatura apei din cadita copilului.
Termometre pentru copii

Termometre pentru copii

Termometre pentru bebelusi si copii