AslaVital

Sortare dupa
Fiolele regenerare celulara asigura ingrijirea tenului pe timpul noptii. Sunt recomandate pentru revitalizarea si deto
Structura filmogena actioneaza sinergic cu carbunele din masca, fiindu-i imbunatatite proprietatile de absorbtie, purificare si detoxifiere
Fiolele cu colagen AslaVital contin un ser bogat in Colagen si Elastina de origine marina, Ferulan, Cobiodefender EMR si Argila.
Prima gama de produse cu Complexul Gatuline si Argila, un antirid natural unic, cu efect lift instant.
Este un gel fluid inovativ, special conceput pentru tratamentul intensiv al fetei si indeosebi al zonelor mai expuse procesului de imbatranire si ridare. Produsul este hipoalergenic si fara farabeni.
Crema Antirid cu Colagen SPF 10, Aslavital Mineralactiv contine un complex de ingrediente cu actiune globala antirid, de protectie UV si de atenuare a efectelor poluarii urbane si electronice.
Apa micelara cu argila AslaVitalProprietati:- curatare blanda a tenului;- are o actiune complexa antipoluare, de detoxifiere si eliminare a e
Crema Hidratanta cu Colagen SPF 10 Aslavital Mineralactiv contine un complex de ingrediente cu efecte de hidratare, protectie UV si de atenuare a efectelor nedorite ale poluarii urbane si electronice.
Pudra de argila pentru tratamente cosmetice AslaVitalProprietati:- argila are o compozitie chimica si mineralogica bine definita, cu fractii
Frumusete de poveste este destinat sanatatii pielii, unghiilor si a parului si are ca ingrediente principale Zinc, ulei de Luminita noptii si extract din frunze de ceai verde si radacina de Iulisca.