Locul in care gasesti tot ce ai nevoie si mereu ceva in plus

Se deschid inca doua Hiper-farmacii Dr.Max, la Timisoara si Craiova!

 

Dupa marea lansare a noului concept de Hiper – farmacie de la Iasi, dechidem inca alte doua Hiper- farmacii in Timisoara si Craiova.

Asa ca te asteptam, din 17 decembrie in Timisoara, in Iulius Town mall, sa ne vizitezi si sa descoperi cele peste 12.000 de tipuri de produse.

In plus fata de oferta actuala disponibila in farmaciile Dr.Max, ti-am pregatit categorii noi de produse, precum alimentatie sanatoasa (produse bio, fara gluten), dermato-cosmetice si ingrijire personala, produse dedicate mamei si copilului si aparatura medicala.

Cei peste 80 de farmacisti si consultanti sunt gata sa te ajute cu sfaturi si hiper-oferte in fiecare zi, la preturi Dr.Max de MICI.

Mai mult, iti punem la dispozitie peste 20 de case de marcat, printre care se numara si casele dedicate eliberarii produselor si medicamentelor de pe reteta comensata sau gratuita (inclusiv reteta de la OPSNAJ).

Din 22 decembrie ne poti vizita si in Hiper-farmacia din Craiova, Aripa de Vest din Electroputere Parc mall, unde te asteapta peste 60 de farmacisti si consultanti pentru a te ajuta cu orice ai nevoie.

Vino si tu in oricare din hiper-farmaciile Dr.Max si bucura-te de o gama varianta de produse si de o experinta placuta de shopping, intr-un spatiu sigur, amenajat cu grija si atentie la detalii.