Raceala, gripa si tuse (22)

Sortare dupa
Dr.Max Spray nazal cu apa de mare izotonic este un produs destinat curatarii mucoasei nazale, a sinusurilor si pentru ameliorarea simptomelor congestiei nazale.
Dr.Max Honey si Propolis este un supliment alimentar care sustine functionarea normala a sistemului imunitar datorita continutului de vitamina C pe care il are in compozitie si ajuta la calmarea senzatiei de gat uscat si iritat.
Produsul contine vitamina C, extract de propolis, extract din parti aeriene de Echinacea si vitamina B2.
Panacit Extra contine o combinatie de doua substante active (paracetamol si cafeina), care sunt eficiente impotriva durerii si febrei.
Orinox apartine grupului de medicamente simpatomimetice utilizate pentru tratamentul bolilor nazale. Acesta contine clorhidrat de xilometazolina, care
Dr.Max Nebuliser Solutie Hipertonica 3% sub forma de doza unica, fara conservanti, pentru nebulizare, actioneaza prin diferite mecanisme care faciliteaza deplasarea secretiilor de la nivelul tractului respirator, imbunatatind respiratia.
Lotiunea pentru frectie Dr.Max este un produs care activeaza circulatia locala a sangelui, determina revigorarea si relaxarea musculara si produce dilatarea vaselor de sange superficiale.
Dr.Max Spray nazal cu apa de mare hipertonic Extra este un produs destinat curatarii mucoasei nazale si a sinusurilor si pentru ameliorarea simptomelor congestiei nazale.
Siropul Sinutin este un supliment alimentar pe baza de plante cu mai multe ingrediente, avand o compozitie echilibrata din extracte din plante. Acesta contribuie la functionarea normala a sistemului respirator, ajuta la apararea naturala a corpului si la functionarea normala a sistemului imunitar.
Produsul este un supliment alimentar ce contine extract de Salvie si vitamina C.
Produsul este un supliment alimentar ce contine extract de ghimbir, miere de albine si vitamina C. ​
Produsul este un supliment alimentar ce contine extract de Patlagina, Cimbrisor si vitamina C. ​
Dr.Max Sinutin este un supliment alimentar multicomponent, de origine vegetala, cu o compozitie echilibrata de extracte din plante, care contribuie la functionarea normala a sistemului respirator.
Extractul din lichenul islandez - planta care infrunta vanturi puternice, pe inaltimi sau pe pajisti neprotejate cu alta vegetatie - va infrunta cu succes si agresiunile ce pot sa apara pe suprafata mucoaselor gurii si gatului, ce sunt o principala poarta a organismului nostru.
Acesta este un supliment alimentar sub forma de drajeuri ce contine extract din salvie (Salvia officinalis L.), contribuind la functionarea normala a sistemului respirator. Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
Alyssum este un medicament din plante, care contine un extract din frunze de iedera, denumirea populara pentru frunzele plantei Hedera helix L. Acesta apartine grupei de medicamente denumite expectorante (medicamente care ajuta la eliminarea mucusului).
Dr.Max Sirop cu patlagina si miere este un supliment alimentar ce are efecte benefice asupra functionarii normale a sistemelor respirator si imunitar si asupra reducerii stresului si oboselii.
Ibuprofen Dr.Max este utilizat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerilor usoare pana la moderate.
Septofar Miere si Lamaie este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de durere in gat la adulti si copii cu varsta peste 6 ani.
Septofar Menta este utilizat pentru ameliorarea simptomelor de durere in gat la adulti si copii cu varsta peste 6 ani.
Dr.Max Patlagina si miere este un supliment alimentar sub forma de sirop, cu indulcitori, care contine extract de patlagina si vitamina C.
Produsul este un supliment alimentar ce contine extract de Lichen-islandez si vitamina C.
Raceala, gripa si tuse

Raceala, gripa si tuse