MBA Pharma

Sortare dupa
Hepartargine Forte este un supliment alimentar pentru completarea necesarului de aminoacizi, arginina si betaine.Arginina intervine in ciclul
Produsul Rehydrol rau de micare are o combinatie unica de 6 ingrediente active. Acest produs este ideal pentru combaterea simptomelor de raul de miscare cum ar fi greata sau voma. Rehydrol rau de miscare are efect antiemetic rapid si este recomandat pentru toata familia.
Sinos Duo reprezinta aliatul tau impotriva racelii, gripei si sinuzitei. Produsul actioneaza atat pe caile respiratorii superioare, cat si pe caile respiratorii inferioare. Poate fi recomandat pentru adulti si copii cu varste peste 12 ani.
Immunity Forte C500 contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice si dupa acestea. De asemenea, contribuie si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; reducerea oboselii si a extenuarii; metabolismul energetic normal.
Aliatul tau impotriva tusei, produs este eficient impotriva tusei productive, uscata si spasmodica.
Kadermin Crema creeaza o bariera protectoare eficienta ajutand procesul natural de regenerare a tesuturilor prin facilitarea restabilirii conditiilor fiziologice normale necesare pentru regenerarea spontana a pielii si prin formarea unui mediu protejat de agresiunile microbiene.
BronchoTus Sinos este un complex pe baza de plante, destinat sanatatii tractului respirator.
Rehydrol reprezinta o solutie rapida si moderna pentru rehidratarea celor mici, dar si adultilor, recomandata in cazurile de diaree, stari febrile sau varsaturi.
Ligamento artro este un supliment alimentar cu omega 3 si un complex de 55 substante active: Glucozamina, care este una dintre componentele cartilajul
Immunity Forte D3+Omega-3 contine vitamina D3 care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii dintilor, a sistemului osos si muscular, la absorbtia/ utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange.
Immunity Forte C500+Zn+D3 contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.
Immunity Forte Glukan este un produs premium ce stimuleaza sistemul imunitar oferind protectie impotriva virusurilor si bacteriilor.
Nervostress contine o combinatie de magneziu, L-Triptofan, radacina de valeriana, cacao, conuri de hamei ce reduc oboseala si extenuarea, ajutand la functionarea normala a sistemului nervos sustinand activitatea nervoasa intr-un mod natural si calitatea unui somn linistitor.
Immunity Forte C200 KIDS contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice si dupa acestea.
Pentru a evita epuizarea fizica si/sau mentala, corpul dvs. are nevoie de o sursa suplimentara de energie.