Bavetici (17)

Sortare dupa
Bavetelele Baby Nova reprezinta un prieten practic al bebelusului dumneavoastra in viata cotidiana atat acasa, cat si in calatorii.
Bavetica pentru bebelusi din silicon, se curata foarte usor, este prevazuta cu un buzunar adanc si o curea reglabila pentru confort sporit.
Baveta Comfy Neck este prevazuta cu un buzunar care colecteaza firmiturile. Este realizata din material usor, moale, iar marginea bavetei este ingrosata pentru a proteja pielea sensibila a copilului. Este usor de curatat (manual sau in masina de spalat vase).
Baveta Comfy Neck este prevazuta cu un buzunar care colecteaza firmiturile. Marginea bavetei este ingrosata pentru a proteja pielea sensibila a copilului. Este  usor de curatat (manual sau in masina de spalat vase), realizata din material usor, moale, fara BPA.
Baveta Comfy Neck este prevazuta cu un buzunar care colecteaza firmiturile. Este realizata din material usor, moale, iar marginea bavetei este ingrosata pentru a proteja pielea sensibila a copilului.
Baveta Roll & Go elimina stresul privind resturile alimentare din timpul mesei. Aceasta are un buzunar pentru retinerea resturilor alimentare, un material moale, usor de curatat si viu-colorat.
Fixare rapida la gat, cu velcro (arici).
Seni bavete cu buzunar si guler protector protejeaza hainele in timpul meselor sau a igienei personale.
Baveta din silicon de la Dr. Brown’s este o baveta impermeabila, compusa din 100% din silicon moale, flexibil si durabil.
Indepartati folia de protectie si fixati baveta de gulerul hainutei cu ajutorul benzii adezive.
Bavete de unica folosinta pentru bebelusi matlasate, absorbante si impermeabile.
Bavetica este ideala pentru cei mici cu vaste intre 0.5 si 5 ani.
Bavetica pentru copii cu imaginea vesela a unei girafe.
Elimina stresul privind resturile alimentare din timpul mesei cu Baveta Roll & Go Tommee Tippee.
Se ruleaza foarte usor si rapid, fiind deosebit de practica pentru utilizare zilnica, dar si pentru calatorii.
Copiii sunt energici si pusi pe distractie si in timpul mesei, iar mancarea din lingurita si din castronas ajunge cat ai clipi pe haine, pe masa si pe jos.
Copiii sunt energici si pusi pe distractie si in timpul mesei, iar mancarea din lingurita si din castronas ajunge cat ai clipi pe haine, pe masa si pe jos.
Bavetici

Bavetici