Lapte praf bebelusi (84)

Sortare dupa
HiPP 1 Combiotic are o compozitie unica. Culturi naturale ale acidului lactic, originar izolate din laptele matern. Laptele matern contine un numar mare de culturi probiotice care difera individual.
Laptele de crestere se poate utiliza penmtru bebelusii + 1 an, fiind o alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu vitamine si minerale importante (cum ar fi; fier, calciu, iod, vitamina D).
Aptamil(r) ProFutura 1 este recomandat de la nastere si este special conceput pentru nutritia bebelusului atunci cand alaptarea nu este posibila sau in completarea alaptarii, si se utilizeaza intotdeauna la recomandarea medicului.
Milumil Junior 3+ lapte fortifiat, recomandat de la 3 ani. In primii 3 ani de viata i-ai asigurat o dieta echilibrata si adecvata varstei, iar puiul t
Aliment dietetic pentru scopuri medicale special, de la nastere, formula previne refluxul laptelui in esofag, in cazurile de eructatie si reflux.
Laptele de continuare pentru sugari este recomandat incepand de la 6 luni, avand calitate organica si fiind imbogatit cu Probiotik si Praebiotik.
Laptele de crestere este potrivit pentru copii incepand din a 12-a luna, fiind o alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu acizi grasi Omega 3, vitamine si minerale importante.
Nan Complete Comfort este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale pentru regimul dietetic al sugarilor cu probleme digestive minore. Prin combinatia sa unica de ingrediente, produsul ajuta la managementul afectiunilor gastrointestinale (regurgitare, constipatie, colici).
Laptele praf de continuare cu Pronutra Advance Aptamil 2 este un lapte premium pentru copiii de varsta mica.
Lapte praf Topfer Bio Lactana Kinder pentru copii de la 1 an este formula organica de lapte praf pentru copiii de varsta mica (1-3 ani), ideala in faza de crestere, datorita compozitiei sale unice: contine BIFIDO culturi, un amestec de 4 bifido culturi valoroase
Tӧpfer Bio 2 a fost special dezvoltat pentru sugarii cu care au peste 6 luni care nu pot fi alaptati sau care au o senzatie persistenta chiar si dupa hranirea cu formula Topfer Bio 1.
Produsul organic cu lapte praf degresat Tӧpfer Bio 3 pentru copii mici, care au implinit deja 10 luni este indicat dupa intreruperea alaptarii sau ca o alternativa de continuare dupa formula de lapte Tӧpfer Bio 2.
Laptele praf Aptamil ProExpert Pepti 2 este o formula de lapte speciala pentru sugarii cu alergie la proteina laptelui de vaca. Alergia la proteina din lapte este cea mai intalnita forma de alergie alimentara la sugar.
Formula lapte praf Bio 1 se poate administra de la nastere, ca unic aliment, fiind potrivit si daca sugarul nu este alaptat, dupa intreruperea alaptarii sau daca Topfer Bio Pre nu mai este suficient.
HiPP Organic are la baza ingrediente de calitate ecologica (organica), atent selectate si strict controlate si contine toti nutrientii necesari, imbogatit cu acizi grasi cu lant lung polinesaturati = LCP (Omega 3 & 6), importanti mai ales in primele luni de viata.
Laptele praf Aptamil Junior este un lapte de crestere premium, potrivit pentru copiii de peste 1 an.
Laptele praf Organic poate fi administrat de la 6 luni, ca parte a unei alimentatii diversificate, in continuarea laptelui matern.
Aptamil AR este destinat managementului dietetic al eructatiilor si regurgitatiilor accentuate la sugari. Aptamil AR poate fi utilizat ca singura sursa de nutritie de la nastere pana la varsta de 6 luni, daca sugarul nu este alaptat.
Laptele praf Nan 3 Optipro contine o combinatie unica de ingrediente, sustinand o buna dezvoltare fizica si mentala a copilului, ajutand astfel la oferirea unei baze puternice pentru viitorul sau.
Laptele praf Nan 2 Optipro este dezvoltat pe baza cercetarilor Nestle in domeniul nutritiei si sanatatii copiilor si contine o combinatie unica de ingrediente ce sustin o buna dezvoltare fizica si mentala a bebelusului in aceasta etapa, ajutand astfel la crearea unei baze puternice pentru viitor.
Laptele praf Nan 3 Comfortis este un lapte pentru copii, care poate fi folosit de la 1 an, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.
La Nutricia, ne dedicam misiunii noastre de a intelege secretele laptelui matern, cea mai buna nutritie pentru imunitate.
Laptele praf fara lactoza NAN ExpertPro este un produs destinat sugarilor, inca de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.
Laptele praf Nan AntiRegurgitare este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale. Formula sa ingrosata cu amidon este benefica pentru cresterea stabilitatii continutului gastric.
Aptamil HA 1 are o formula de lapte hipoalergenica, potrivita pentru sugarii cu predispozitie la alergii. Formula de lapte Aptamil HA 1 este indicata pentru sugarii cu risc crescut de alergii, partial sau deloc alaptati, de la nastere sau in completare.
Laptele Aptamil Pepti 1 este unic prin continutul sau de proteine extensiv hidrolizate cu structura proteica speciala si este o formula conceputa pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele din laptele de vaca.
Laptele praf HA 1 Combiotic este o alternativa mai potrivita decat laptele de vaca, cu o cantitate mai redusa de proteine, imbogatit cu vitamine si minerale importante (de exemplu fier, calciu, iod si mai multa vitamina D).
Lapte praf bebelusi

Lapte praf bebelusi

Lapte praf pentru bebelusi

Indiferent de momentul in care te decizi sau pur si simplu trebuie sa treci nou-nascutul de la alaptarea obisnuita (recomandata exclusiv pana la varsta de 6 luni) la formulele de lapte pentru bebelusi, este indicat sa te informezi temeinic pentru a alege cele mai bune formule de lapte praf.

Ce tipuri de formule de lapte praf pentru bebelusi exista?

Exista sase tipuri principale de lapte praf pentru bebelusi dupa cum urmeaza:

  • Formula din lapte de vaca - este recomandata pentru majoritatea bebelusilor.
  • Formula din lapte de capra - este recomandata in cazul intolerantei la laptele de vaca.
  • Formula din lapte de soia - este un lapte praf fara lactoza, recomandat pentru bebelusii care sufera de intoleranta la lactoza sau la laptele de vaca.
  • Formula hipoalergenica - denumit si lapte praf hidrolizat, laptele praf hipoalergenic este conceput special pentru bebelusii care dezvolta alergii la proteinele prezente in lapte sau in laptele din soia.
  • Formula specializata - formula de lapte praf pentru prematuri (lapte praf hipercaloric) pentru bebelusii cu greutate foarte mica la nastere, lapte cu un continut special de substante nutritive.
  • Formula bio/organica - este facuta din aceleasi ingrediente de baza, cu diferenta ca provin de la animale carora nu li s-au administrat niciodata antibiotice.

Cum alegi formula de lapte praf pentru nou nascuti?

Exista doua criterii dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand alegi formula de lapte praf pentru nou nascuti: varsta si compozitia laptelui.

In functie de varsta bebelusului:

  • Formula de inceput (1 luna - 3 luni - 6 luni) - pentru bebelusii care sunt trecuti pe formula de lapte inca de la nastere, exclusiv sau in completarea alimentatiei cu laptele matern. Exista si variatii de la anumiti producatori care recomanda formule speciale (cu adaos de substante nutritive) pentru prematuri sau bebelusi cu greutate foarte mica la nastere.
  • Formula dupa 6 luni (4 luni la anumiti producatori) - pentru bebelusii care au fost exclusiv alaptati o perioada, dar si pentru cei care primesc formula drept supliment alimentar. Este evident mai satioasa decat formula de inceput, avand mai multe substante nutritive.
  • Formula dupa 12 luni (10 luni la anumiti producatori) - pentru bebelusii care au nevoie de o completare a alimentatiei, care la aceasta varsta trebuie sa contina deja si alimente solide. Calificata drept formula de crestere, poate fi pastrata in meniu pana la 2-3 ani pentru un aport semnificativ la mentinerea sanatatii si dezvoltarea armonioasa.

In functie de compozitie

Formula de lapte praf trebuie sa aiba o compozitie cat mai apropiata de cea a laptelui matern si in consecinta trebuie sa contina: fier, acizi grasi, probiotice si prebiotice si de asemenea sa nu contina zahar.

Cei mai cunoscuti producatori de formula de lapte praf sunt: Hipp, NaN, Milupa si Aptamil. De asemenea, poti gasi si lapte praf antireflux sau lapte praf anticolici.